deniz_ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 46 عنوان انتخاب رشته 43 بازدید | 5 پست ببخشید میدونید اگر الان واریز انجام بدم برای رزرو انتخاب رشته اگر رتبه ها اومد نخواستم میتونم بگم برگشت بزنن پول رو؟واقعا پس میدن نزنن زیرش میشه شکایت کرد از ویس و پیام هاش اسکرین گرفتم 1404/05/31 | 17:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imreyhaneeeeh عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 591 عزیزم منم خواهرم میخواد انتخاب رشته کنهاین هزینه ای که پرداخت میشه دقیقا برای چیه؟مثلا ما الان نمیدونیم با این تراز رتبش چی میشه و اونی که میخوادو میاره یا نهبعد پول میدیم که طرف بگه میتونه انتخاب کنه؟ قصد مهاجرت دارم،برام دعا کنید❤️
lshaghayegh عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1769 بخدا که واسه انتخاب رشته اصلا نیازی نیست پول بدین به مشاوره
deniz_ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 46 عزیزم منم خواهرم میخواد انتخاب رشته کنهاین هزینه ای که پرداخت میشه دقیقا برای چیه؟مثلا ما الان نمیدو ... الان رزرو میکنی وقتی رتبه ها آمد برات انتخاب رشته میکنن بر اساس علایق خودت
deniz_ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 46 بخدا که واسه انتخاب رشته اصلا نیازی نیست پول بدین به مشاوره یعنی خودم انتخاب رشته کنم؟
lshaghayegh عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1769 یعنی خودم انتخاب رشته کنم؟ اره . واقعا کاری نداره من هم برای خودم هم برای خواهرم انتخاب رشته کرده بودم راحتتتت ترین کار تو کنکور انتخاب رشته کردنه ، هییییچ کد مخفی ای هم نداره ، اگه بیشتر از ۵۰۰ تومن داری پول میدی واقعا ارزشش رو ندارهاگه کمکی لازم داری بگو راهنماییت کنم