2777
2789
عنوان

امروز خیلی دلم برای دوستم سوخت

311 بازدید | 19 پست

دوستم خانوادش تو روستا زندگی میکنن سنشون تغریبا بالاست برادرش وضعش خوبه اینا هم خونه برادره زندگی می‌کنند دوستم میگه من چون آخریم بابا و مامانم خیلی میگن بیا فصل میوه بهش زنگ میزنن بره مثلا برای خودش بچینه با اینکه اکثرا تنها میره و بچه نداره میگه وقتایی که میرم زن داداشم پشت چشم نازک میکنه اگه بخوام میوه ای چیزی بردارم تیکه میپرونه 

امروز دلم براش پر پر شد گفت دیگه نمیرم روستا پدر مادرمم راهشون دوره کسی نیست بیارتشون اونا از روستا دل نمیکنن یه مدت پیشم باشن 

میگفت باغ و خونه در اصل مال پدرشه ولی چون داره ازشون نگه داری میکنه اونا هم همه چیزو بهش دادن 

چه آدمایی پیدا میشن بخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا😕چرا زنداداشش ناراحت میشه؟

مرض داره فکر میکنه اون خونه و زندگی مال خودشه دور برش داشته 

دوستم امروز میگفت بمیرمم دیگه نمیرم هرچی بهش گفتم تو اونجا سهم داری حقته میگفت عزت نفس و غرورم اجازه نمیده 

دوستت متاهله مادرو پدرش میگن بیا یه سر بزن میوه بچین ؟

اره متاهله خونش شهره اونا روستا 

بهش میگن بیا برا خودت میوه ببر بیا روستا آب و هوا عوض کن ولی اون بخاطر رفتار خونه برادرش نمیره دیگه

کاش یه بار به مامان باباش بگه زن داداش ناراحت میشه من میام اونا یه فکری می کنن براش

دوستم خیلی ماهه منم بهش گفتم اعتراض کن گفت من مهمون یک روز و دو روزم اونا سالهاس رابطشون خوبه نمیخوام دو بهم زن بشم

اگ داداششینا دارن از مامان باباش مراقبت میکنن ک حقشونه اموالو ور دارن 

نگهداری از پیر جماعت راحت نیست همین ک عروس قبول کرده نگه داره لطف بزرگی کرده دوستت باید بره خداشم شکر کنه ک پدر مادرشو ننداختن گردن این 

ولی خب چارتا میوه رو دیگ ای کاش بهش بدن در راه خدا