2777
2789
عنوان

کسی هست گوش بده به حرفام

298 بازدید | 46 پست

سه ساله پشت کنکورم و امسال پزشکی قبول نشدم همه باهام قهرن کسی باهام صحبت نمیکنه مجبورم همش بخوابم میگن بی خاصیتی که همش میخوابه و کاری انجام نمیده وقتی کسی باهام صحبت نمیکنه هی بهم حرف میزنن میگن خنگ چرا بیدار شم کاری هم نیست انجام بدم به نظری شما چه کاری میتونم انجام بدم درآمد داشته باشه حداقل آنقدر نخوابم و حرف نشنوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال دوممه کنکور دادم و زیرفشارم،کاملا‌ درکت می‌کنم که چی میگی

که بلکه حتی شرایطم طوریه ک‌نمیتونم کاری انجام بدم

اگه پدومادر افراط گرای متوقع داری حق داری،اونا هیچ وقت ی‌چیزاییو بر نمیتابن

گلم رشته های دیگه قبول میشی ؟؟؟مثلا حسابداری مدیریت مشاوره یا هرچی ؟؟؟؟

پیرا پزشکیان قبول میشم مشکلم اینه همه باهام قهرن میگن خنگ کاری هم ندارم انجام بدم درآمد داشته باشم 

هیچکی نیست باهاش صحبت کنم هر کی گرفتار بود بودم پیشش الان هیچکی نیست حداقل باهاش صحبت کنم

میتونم بهت درخواست دوستی بدم باهات صحبت کنم؟

من خانم هستم مثل خودت پشت کنکوریم

چند شد ترازت. خب کسی که پزشکی قبول میشه یه سبقه ای داره. اینطوری نیست شما با بنیه علمی ضعیف ازت انتظار داشته باشن پزشکی بیاری

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

هیچکی نیست باهاش صحبت کنم هر کی گرفتار بود بودم پیشش الان هیچکی نیست حداقل باهاش صحبت کنم

چرا رشته های دیگه مثلاً زیست شناسی روانشناسی ژنتیک نمیری؟

اگه ترازت بالاتره هم پیراپزشکی ها چرا نمیری؟

من سال دوممه کنکور دادم و زیرفشارم،کاملا‌ درکت می‌کنم که چی میگیکه بلکه حتی شرایطم طوریه ک‌نمیتونم ک ...

وی من چن سال پشت کنکور بودم چون قبول نشدم شدم کسی که چیزی نمی‌فهمه هیچکی دیگه باهام صحبت نمیکنه حتی اونایی که فکر می‌کردم دوستان میخوان برم پرستاری که دوست ندارم هر چی فکر میکنم کاری نیست انجام بدم

پیرا پزشکیان قبول میشم مشکلم اینه همه باهام قهرن میگن خنگ کاری هم ندارم انجام بدم درآمد داشته باشم

خب ببین میتونی کارای درامد زا انجام بدی اما کوتاه مدتن 

برو اول یه رشته خوب انتخاب کن برو دانشگاه 

در کنارش هم درامد کوتاه مدت یه کاری چیزی یاد بگیر داشته باش 

همه چی که پزشکی نیست