2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالین حتما برو 

اگه مبتدی هستی ممکنه اریال یکم برات سخت باشه 

از یوگای ساده شروع کن 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

عالین حتما برو اگه مبتدی هستی ممکنه اریال یکم برات سخت باشه از یوگای ساده شروع کن

یوگا یه ترم کار کردم زیاد خوشم نیومد از فضای کلاساش 

حس میکردم سنم بالاست بینشون🫠

اونو خونه ام میشه انجام داد

میخوام بدنم خیلی منعطف شه برم اریال همینی که میخوام میشه؟ 

زیاده یهویی 

من بودم فقط باشگاه می‌رفتم نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه سه روز در هفته کافیه برای تحرک

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

بخوای همه رو با هم شروع  کنی زود زده میشی‌اروم برو جلو ..برای ارامش فکرت یوگا هم خوبه از اون یوگا ک قبلش مدیتیشن و اخرش شاواسانا هست..کلا باشگاه و ورزش و یوگا همشون میارنت تو لحظه ارامش میاره

اریال خیلی قشنگه

همونو برو  درساتو بتونی بخونی 

البته ورزش کاربردی ای نیس

مثلا مث شنا و رزمی و اینا ک بتونی ازش استفاده کنی

ولی خب قشنگه واقعا

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

زیاده یهویی من بودم فقط باشگاه می‌رفتم نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه سه روز در هفته کافیه برای تحرک

خخب اینطوری هرروزم پر میشه دوساعتم درگیرم اخه لازمه همشون🫠