2777
2789
عنوان

عمل سنگ‌کلیه عوارض دارع 😭😭😭😭😭😭😔😔😔😔😔😏😔

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 55 پست
یکی از دوستان گفتن لیزر کنه بهتره الان موندم کدوم بهتره ؟لیزر یا عمل باز؟

عمل باز نیست .یه چیزی مثل سوند و از طریق لوله ادرار 

من چند سال پیش عمل کردم .کلیه هام اذیت میکنه همیشه ولی مال من ۱۲ میلی حودش دفع شده بود .الکی عملم کرد .ولی الانم اذیتم 

سنگ کلیه داشتن واقعا خیلی سخته خیلی خیلیییییاز منم ۱۲ میل بود گفتن باید عمل کنی محاله بیفته اصلا امک ...

عزیزم تا چند روز باید بخوره ؟

خودش هم از عمل می‌ترسه 

آب چپغلی اراک یه همچین چیزی گعتن خوبه

تهیه کردیم با بدبختی

فایده نداشت 

من اشتباه گفتم سه تا

الان جواب سونوش نگاه کردم

۵ تا سنگه 😔😔😔😔

یکیشون ۱۴/۵ میل زده

یکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل باز نیست .یه چیزی مثل سوند و از طریق لوله ادرار من چند سال پیش عمل کردم .کلیه هام اذیت میکنه همی ...

بابت چی اذیتی ؟

منظورت اینه هنوزم سنگ داری تو کلیه؟

یا عوارض عمل باعث شده مشکلی برات بوجود بیاد

درست متوجه نشدم

عزیزم تا چند روز باید بخوره ؟خودش هم از عمل می‌ترسه آب چپغلی اراک یه همچین چیزی گعتن خوبهتهیه کردیم ...

هر روز بخوره سریع دفع میشه 

عزیزم منم اون زمان که سنگ داشتم بهم معرفی کردن این چشمه رو ولی نرفتم 

چون یجای دیگه خونده بودم که ممکنه آب چشمه بخاطر خاک یا شن ریزه هایی که داخشله باز هم منجر به سنگ بشه 

هر چقدرم که داشته باشه دفع میشه خیالت راحت 

من این جوشونده هسته خرما رو داخل ی کانال خونده بودم،ی حاج اقایی دوره های زیادی میزارع با قیمت مناسب یکیش درمان بیماری ها به روش طب اسلامی هست(طب سنتی با طب اسلامی فرق داره طب اسلامی سخنان ائمه هستش)

خودم این دوره رو شرکت نکرده بودم ولی چون سنگ داشتم و اذیت میشدم گفتم بزار توی کانال نتایج یه سرچی بزنم،دیدم خیلیا مثل نوشتن که باید عمل میکردیم ولی با دستور شما با جوشونده ی خرما سنگمون دفع شد و خیلی برای این حاج آقا دعای خیر میکردن منم گفتم ضرر ک نداره ب هر دری زدم ب این درم بزنم و در کمال ناباوری افتاد زود تر از چیزی ام که فکرشو میکردم

بابت چی اذیتی ؟منظورت اینه هنوزم سنگ داری تو کلیه؟یا عوارض عمل باعث شده مشکلی برات بوجود بیاددرست مت ...

برای من تو حالب گیر کرده بود و کلیم ورم داشت 

درد رو اکثرا دارم .احتمالا سنگ ریزه دفع می کنم .

بعد عمل که حالش خوب شد آب جوشیده بخوره همیشه.

یکی دیگه ۵/۵ یکی ۱۳ دو تا هم ۳/۵

عزیزم فرقی نداره میارشون 

بعد درضمن 

ی شربتی هم هست به اسم اورتیکا

سنگ رو میشکنه 

من قبل اینکه بفهمم جوشونده هسته خرما خوبه ی مدت اون رو خوردم و وقتی سنگم اومد دیدم ک ی قسمتیش در حال خورد شدن بوده 

اما خب جوشونده ی هسته ی خرما بود ک اوردش بی نظیره بی نظیر

عزیزم میشه راجب این بی زحمت دقیق توضیح بدیناگر خوب بشه کلی دعاتون میکنم

۳۰ تا هسته ی خرما رو داخل آب بریز و به مدت ۳۰ دقیقع بجوشون 

و بده تا برادرت بخوره 

و بعد روز بعدی هم همین طور 

سنگش سریع می افته 

۳۰ تا هسته ی خرما رو داخل آب بریز و به مدت ۳۰ دقیقع بجوشون و بده تا برادرت بخوره و بعد روز بعدی هم ه ...

فرقی نداره چه خرمایی ؟؟؟؟؟

الهی خیر ببینی عزیزم 😭😭😭😭

خدا کنه بیفته خسته شدیم انقدر از درد ناله کرده 

فرقی نداره چه خرمایی ؟؟؟؟؟الهی خیر ببینی عزیزم 😭😭😭😭خدا کنه بیفته خسته شدیم انقدر از درد ناله کرد ...

ن عزیزم فرقی نداره فقط هسته ی خرما باشه

عزیزم مطمئن بااااااش ک سنگش می افته من کامل حال برادرتونو درک میکنم چون دردش رو کشیدم ...

حتما وقتی افتاد خبرم کن چون از صمیم قلب خوشحال میشم عزیزم💙