2777
2789

اولین آزمونی ک دادم تراز دهم 5100 بود تراز یازدهم 4800

بعد الان ک آزمون دوم و دادم 

تراز یازدهم شده 5000 تراز دهم شده 4888😑😂 انگار جا بجا شده 

واقعا بیشتر از قبل خوندم

دوازدهمم اختیاری بود ترازش شده 4000

اصلاااا پیشرفت نداشتم چرا اینجوری میشه 

احساس میکنم چون منفی هام خیلی زیاده اینجوری میشه ترازمممم

ولی منفی ام نزنم خب اصلا همینم نمیتونم بیارم 

(:A__•~•__M:)
درصد مهمه نه تراز

درصدام خوبن قبلا عربی اصلا نمی‌زدم 

یا یدونه میزدم 10 درصد الان پیشرفت کردم یازدهم 37 درصد زدم دهم 17 درصد با اینکه دهم و نخونده بودم 

ولی مثلا تاریخ و جغرافیا آنقدر حجمشون زیاده لامصب همیشه یکیش صفر میشه اونم بخاطر منفی ها 

ریاضیم همین طور یدونه یا دو تا میزنم همیشه منفی 🤦🏻‍♀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو قلمچی خیلی به تراز توجه نکن چون خیلی ها تقلب میکنن بخاطر همین تراز واقعی تو رو نشون نمی‌ده مهم برات درصد باشه 

و اینکه سعی کن منفی نزنی اگه شک داری اصلا نزن که منفی نشه مگه اینکه دیگه شک خیلی زیاد بین دو گزینه باشه 

و خب تحلیل ازمون خیلی مهمه اگه یه تحلیل درست داشته باشی و تست زیاد بزنی قطعا پیشرفت میکنی

تو قلمچی خیلی به تراز توجه نکن چون خیلی ها تقلب میکنن بخاطر همین تراز واقعی تو رو نشون نمی‌ده مهم بر ...

خیلی منفی میزنم اصلا ی وقتایی دو سه تا از درسام درصدش صفر میشه 🤦🏻‍♀ اشکال کارم همین جاست 

تو قلمچی خیلی به تراز توجه نکن چون خیلی ها تقلب میکنن بخاطر همین تراز واقعی تو رو نشون نمی‌ده مهم بر ...

من الان 39 تا منفی دارم خب اینا خیلی تراز و میارن پایین