2777
2789

بچه ها برای بار ۴ام و اخر میخوام بخونم برای آوردن تراز ۱۰هزار از ۵هزار 

باز مشاور گرفتم ولی خیلی بد در اومد 

۲۰ام دیگه مهلتم باهاش تموم میشع 

دیگه نمیخوام بگیرم

میخوام خودم برنامه بنویسم 

مشاورم میگه فقط درسنامه بخون تست بزن

منم با درسنامه مخصوصا ریاضی سختمه‌

گرچه تو ۳سال با فیلم هم نتیجه نگرفتم

به نظرتون چه جوری برنامه بریزم

بچه ها لطفا داخل تاپیک بی احترامی نکنید بهم 

ترجیحا دانشجو پزشکی و دندون بیاد و بچه هایی که محکم دارن خودشون برنامه می‌نويسن و اوضاعشون خوبه تو درس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول یه یادگیری خوبی باید داشته باشی. تا یادگیریه کامل نباشه هرچقدرتست میزنس بی فایدست اما این به این معنی نیست که بیای کل زمانتو روی یادگیری بزاری

یعنی چی؟یعنی خودت تا الان قطعا فهمیدی برای هر درسی با درسنامه بهتر متوجه میشی یا با فیلم مثلا ریاضیو با فیلم میفهمی پس فقط برای ریاضی فیلم ببین شیمیو با درسنامه خوب میفهمی؟پس برای شیمی درسنامه بخون. این از این

وقتی یه بار خوندی و مطمئن شدی که خوب یاد گرفتی میری تست اموزشی میزنی. ۱۰ تا یا ۲۰ تا بستگی به خودت داره. برای این تست ها میتونی از روی درسنامه هم نگاه کنی بزنی چون هنوز داری یاد میگیری از این مبحث چطوری سوال میاد

مرور رو حتما توی برنامت بزار مرور خیلی خیلی خیلی مهمه. تو هرچقدر بخونی مرور نکنی فایده نداره. سه روز بعد و یک هفته بعد از هر چیزی که میخونی مرورشو توی برنامت بزار مرور لازم نیست حتما بری دوباره فیلمو ببینی یا بخونی نه! یه نگاه سریع به نکات مهمی که زیرش خط کشیدی بنداز. بعد برو باز ازش تست بزن ایندفعه به درسنامه نگاه نمیکنی مثلا ۲۰ تا تست میزنی(تعداد کم بزار خسته نشی) میبینی فلان مبحثو یادت رفته بود میری دوباره اون قسمتو نگاه میندازی. مرور با تست خیلی بهتر جواب میده

یه سری پنجره خالی هم باید توی برنامت باشه این یعنی چی؟یعنی جبرانی مثلا یه روز حالت بده نتونستی یک قسمت از برنامتو بخونی بیا توی پنجره های خالی جا بده. اگر برنامتو اون هفته کامل خونده بودی اون ۲ تا پنجره میشه جایزت میتونی استراحت کنی یا هرکار دوست داری بکنی

اینارو بخون تا بازم بنویسم😂

حالا چطوری برنامه بنویسی

جزئیاتشو بالا گفتم اما کلیاتش اینجوریه اگر ازمون شرکت میکنی که خب مشخصه اگر نمیکنی هم حتما برنامه راهبردی یکی از ازمونارو از سایتش دانلود کن. طبق اون پیش برو اینجوری میدونی هردوهفته باید چه مباحثی رو خونده باشی مثلا اخر این ماه تا کجا رسیده باشی

فرض کن هفته اول ۱ فصل زیست(مثلا ۲ گفتار) ۱ فصل ریاضی ۱ فصل فیزیک و ۱ فصل شیمی میاد. تو میای تعداد تست هایی که میخوای برای این مباحث بزنی هم مشخص میکنی مثلا زیست ۶۰ تا تست برای این ۲ گفتار داره ریاضی ۵۰ تا فیزیک ۵۰ تا شیمی هم همینطور

اینارو بیا تیکه تیکه بنویس

خوندن زیست گفتار ۱

خوندن زیست گفتار ۲

۳۰ تست اول زیست

۳۰ تست دوم زیست

مرور متن کتاب

برای هر درس اینجوری بخش بندی کن

بعد بیا مشخص کن برای هرروز چقدر میخوای درس بخونی من ۸ ساعتو درنظر میگیرم مثلا پس تو ۸ تا بازه ۱ ساعته برای هرروز داری بیا این قسمت هایی که نوشتی توشون جا بده. وقتی ۸ تا قسمت ۱ ساعته داری پس قطعا به مرور هم میرسی

اینا خیلی مهمن: زیست هرروز توی برنامت باید باشه شیمی هم همینطور ریاضی فیزیکو اگه دیدی نمیرسی و دوست داری روزی ۳ تا درس بخونی میتونی یک روز درمیان بخونی

اخر هر ۲ هفته هم حتما از مباحثی که خوندی ازمون بزن اگر ثبت نام نمیکنی از تلگرام دانلود کن بزن که ازمون زدن خیلی واجبه تازه با ازمون میفهمی درسی که خوندیو اصلا فهمیدی یا نه

حتما زمانی برای مرور داشته باش تست زدن رو جدی بگیر با کیفیت خوب درس بخون

سوالی هم داشتی بپرس

دمت گرمممممبگوووو😊

بالا همشو گفتم عزیزم اینارو سرسری نخون حاصل تجربه چندسال من بود منم خیلی درگیر برنامه نوشتن بودم یه زمانی.هزاربار برنامه پاره کردم دوباره نوشتم اما تهش فهمیدم لازم نبود انقدر خودمو اذیت کنم. فقط باید با جزئیات باشه همین

حالا چطوری برنامه بنویسیجزئیاتشو بالا گفتم اما کلیاتش اینجوریه اگر ازمون شرکت میکنی که خب مشخصه اگر ...

میدونه مشکلم با فیلم چیه

با فیلم اوکیم ولی باز نمیتونم تست های آزمون یا کتابارو بزنم پاسخنامه هم نگاه میکنم روش حلش با روش استادا فرق دارهههه باز میمونم چیکار کنم 

مشکلم اینه بیشتر که حل تستارو چیکار کنم روشش با خود اساتید متفاوته

میدونه مشکلم با فیلم چیهبا فیلم اوکیم ولی باز نمیتونم تست های آزمون یا کتابارو بزنم پاسخنامه هم نگاه ...

روش مهم نیست اگر به جواب درست میرسی هر روشی که دوست داشتی استفاده کن منظورم این نیست که من درآوردی باشه یعنی یا روش درسنامه رو انتخاب کن یا روش استادو

البته درسنامه رو یه نگاه بندازی بد نیست خیلی وقتا یه سوالی از یه روش جواب میده از یه روش نمیده اما ماهیت هردو جواب یکیه جفتشون از یه راه رفتن ولی زبان گفتارشون فرق میکنه

حالا چطوری برنامه بنویسیجزئیاتشو بالا گفتم اما کلیاتش اینجوریه اگر ازمون شرکت میکنی که خب مشخصه اگر ...

یعنی به نظرت دوباره شروع کنم به فیلم دیدن؟

من فیزیک و ریاضی و شیمی هرسه تا ضعیفه یعنی ۳تا فیلم ببینم؟

برای فیزیک مثلا کی رو ببینم