2777
2789

خواهر شوهرم هر سال 3 روز روضه داره امسال  همه رو حتی همسایه ها رو هم دعوت کرده بود، اما منو دعوت نکرد. 

دیشب پدر شوهرم منو دید گفت چرا روضه نمیای؟ منم گفتم من دعوت نشدم و نمیدونستم. 

امروز آخرین روز روضه اش بود و منو دعوت کرد، من شمارشو نداشتم (گوشیم فلش کردم شماره ها همه پاک شده)  منم شماره ناشناس جواب نمیدم، زنگ زد من جواب ندادم، بعد پیام دادگفت بیا نذریم منم گفتم شرمنده من به دلایلی نمیتونم بیام. حالا شوهرم رو انداخته به جونم که چرا زنت جواب منو نمیده و یه سری دروغ سر هم کرده و شوهرم با من دعوا کرد. 

به نظرتون چیکار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهتر بود میرفتی

دعوت کرده دیگه 

تماس هم گرفته شما جواب ندادی

باز بعدش پیامم داده

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

حالا که زنگ زد می‌رفتی تموم میشد

آخه همه رو از قبل دعوت کرده، نمیشد به منم از قبل بگه. دو روز از روضه اش گذشته، حتما نمی‌خواسته من برم الانم به زور پدرش زنگ زده 

اینقدر بدم میاد از این مردا کارای خانواده خودشون رو نمی‌بینه ماله زنشون رو میبینه.

چطور ناراحت نشده از خواهرش که زن من رو از اول دعوت نکردی الآنم به زور باباش دعوت کرده نرفتن اسی رو سریع جبهه میگیره

توکه دعوا رو هم کردی با شوهرت

ولش کن نرو یاد میگیره سری بعد با احترام مثل همه سر وقت دعوتت کنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
بعد دو روز تازه یادش افتاده؟

چی بگم والا

اون ک کارش اشتباه بوده

اما وقتی میبینی شوهرت ب حرف اونه و میاد باهات دعوا  بخاطر آرامش خودت میرفتی. ی روضه بود دیگه

مثلا الان خواهرمن برخلاف میل‌ش ناهار رفته خونه جاریش

میگه خوشم نمیاد ولی وقتی میبینم شوهرم از داداش هاش نمیگذره مجبورم برم دیگه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

روضه که مهمونی خانوادگی نیست که بگی از قبل نگفته یه نذره نیم ساعت می‌رفتی وبرمیگشتی سمت ما برای این نذرادعوتی نمی‌کنیم هرکسی دوست داشت میره مراسم سیدالشهداس ایناکاش رفته بودی

آخه همه رو از قبل دعوت کرده، نمیشد به منم از قبل بگه. دو روز از روضه اش گذشته، حتما نمی‌خواسته من بر ...

اوووو

معلومه دنبال بهانه ایی،نازت زیاده

حق با شوهرت بود

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

آخه همه رو از قبل دعوت کرده، نمیشد به منم از قبل بگه. دو روز از روضه اش گذشته، حتما نمی‌خواسته من بر ...

باید در جواب پیامش میگفتی
سلام، قبول باشه
 چون الان خبر شدم  و نمیدونستم 
روم نمیشه فقط روز آخر بیام