2777
2789
عنوان

معذرت می‌خوام بابت سوالم

882 بازدید | 54 پست

لطفاً صادقانه اگه میتونید جواب بدید زن هر لحظه باید برای شوهرش آماده باشه؟یعنی شوهر حق داره تو خواب عمیق هم باشی بیدارت کنه من اعصابم خورد میشه و همیشه اوقات تلخی داریم روانم بهم می ریزه کسی از خواب بیدارم کنه من غیر عادی ام؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هر لحظه برات در دسترسه خودش جیبش احساساتش اره 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

چند دفعه هم تو بیدارش کن 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

تو فرهنگ طالبان و داعش آره ولی اساسا این رویه ظلمه و زن اگه از لحاظ روحی آماده نباشه و تن به خواسته مرد بده به خودش بزرگ ترین ظلم تاریخو کرده و این اسمشم س ک س سالم نیست 👌🏽

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟