2777
2789
عنوان

پسری که از اول رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حضوری دیدیش؟

خب باید تلفنی یا حضوری بهش بگی ک ب این دلیل نمیخوای باهاش ادامه بدی چون آدمی نیستی ک بی توجهی ببینی حالا هر وقت از رابطه که باشه

چون الان ک جدی نشده اینطوریه بعدا بدتر میشه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

مثل خودش رفتار میکنمولی چ فایده

فایدش اینه متوجه اشتباهش میشه .

یعنی آدم میشه . 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

فعلا همین رویه رو پیش گرفتم ببینم چی میشه

ج میده ، فقط وسطش ول نکنی . هر کاری کرد مثل خودش عمل کن . 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

نه ۲۸ هسحالا هرچی که هس بنظرت ادامه بدم باهاش؟

بستگی به شغلش هم داره، اگه وقتایی که سر کارش هست، میشع توجیه کرد،  ولی مثلا شب یا وقت آزاد   بازم اونطوری جواب چت نمیده  ولش کن بره

شاید این 🌎،  جهنم سیاره ی دیگری باشد...