2777
2789

؟؟؟

با مادر شوهرم دعوا کردم یک ماهه خونه بابام بودم 

شوهرم میگ نمیخوام تنها باشی میگ کنار ابجیش خونه اجاره کنیم 

الان نزدیک دو هفته اس خونه خواهرشوهرمم هنوز خونه مناسب پیدا نکردیم 

دلم گرفته دلم میخاد برگردم خونه مامانم

نظرتون چیه شما؟

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد تازه ازدواج کردی؟منم اولین خونمو نزدیک خواهرشوهرم اجاره کردن، اصلا خوب نبود خیلی فضولی میکردن

ای بابا اینا هم از الان فضولی میکنن

ای بابا اینا هم از الان فضولی میکنن

ما هر جا میرفتیم، هرکی میومد فضولی میکردن

یه شب ماشین مون جلو در نذاشته بودیم نصفه شب زنگ زده بودن ، کجایین شبو نیومدین خونه

یا مامانم اینا میومدن اینا به وَلوله میفتادن

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

چرا میگه نزدیک کسی باشی؟مگه بهت اطمینان نداره؟والا دوری و دوستی از همه چی بهتره.

میگ تنها نباشی چون خودش یه شهر دیگ می‌ره برا کار

ما هر جا میرفتیم، هرکی میومد فضولی میکردنیه شب ماشین مون جلو در نذاشته بودیم نصفه شب زنگ زده بودن ، ...

اییی چقدر بد اینجوری باشه 

نمی‌دونم چیکار کنم 

بنظرم خوبه چون خودم تنها یی کشیدم واسترس شوهرم شب می‌رفت سرکار حتا گاهی اوقات مجبور می شدم خواهر شوهرم بیارم ولی باعث اختلاف ماشد بازم ترجیح می دادم بماند بهتر از تنها یی بود چون خیلی ترسو بودم کل از استرس دستم بی حس هست بازم بستگی به شجاعت و مکان زندگی تون دارد

کابر قدیمی هستم