2777
2789
عنوان

از شوهرم خیلی خستع ام💔بگین حق بامنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 38 پست
نه دیشب کجا بوده و این ۲روز چیکار میکرده این سوالمه

حالا تنها بوده یا با پسرعموم چن سالتونه

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم مشکلش چیه؟

توضیح دادم توی تایپک

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 
همه ازمایشارودادم بی علته سردوتا آخری انوکسا و پردنیزلونم خوردنم با شیاف

شوهرت آزمایش دادسالمه؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

شوهرت آزمایش دادسالمه؟

ن نداده مثلا ژنتیک dfiنداده

فقط آزمایش عادی اسپرمو داد ک خوب بود

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

من حتی دیگ نای حرف زدنم باهاش ندارم واقعا

مسلط باش   زود خودتو  نباز    با  یک  کم درایت  و سیاست زنانه    ازش توضیح بخواه   با  جنگ  و دعوا   و این حرفا  نمیشه    ی  کم  قوی باش

توضیح دادم توی تایپک

راستی فهمیدی با جاریت راجب چی حرف زده بود

ن نداده مثلا ژنتیک dfiندادهفقط آزمایش عادی اسپرمو داد ک خوب بود

درخواست میدم بیااونور

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

نه دیشب کجا بوده و این ۲روز چیکار میکرده این سوالمه

میفهممت عزیزم   همه ما   با این  موردا     دست و پنجه نرم کردیم    ولی  تورو خدا   زود قضاوتش نکن   میدونی که   مردا  تو  این موارد  زود عصبی  میشن    خودت  شرایطو مدیریت   کن   و تو  ی  زمان مناسب   باهاش حرف بزن    فقط بگم    با دستپاچگی  قضاوت نکن

من حتی دیگ نای حرف زدنم باهاش ندارم واقعا

عزیزم   انقدر نگو   از شوهرم  خستم       ببین من درکت میکنم حساسی  و  زود رنج  ولی در هر صورت  شوهرته    اون کارش    اشتباهه    تو سعی کن     آگاهش کنی   که  کارش اشتباهه      با خوشرویی  با   نرمی  به دور از تنش باهاش صحبت  کن        سعی کن افکار منفی  و تفکرات  ذهنی  رو   از خودت  دور   کنی