2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتون قبول  میکنید میری. تو یه ساختمان با یه اتاق از خونه مادرشوهر میتونید مزاحم زندگی اون ها هم میشید بعد تازه فحش نفرین هم میکنید نفرین هاتون بخ جای نمیرساند چون خودتون خواستین که این طوری ازدواج کنید فقط خواستین تو فامیل بگین ما هم شوهر کردیم دیگه براتون مهم نیست شوهرتون خانوادش چیه کیه

شما خودتون قبول میکنید میری. تو یه ساختمان با یه اتاق از خونه مادرشوهر میتونید مزاحم زندگی اون ها ه ...

من از اول زندگی جدا شدم مادر شوهرم همش طعنه میزنه که نیومدی پیش ما زندگی کنی هر دفعه ب نوعی طعنه میزنه حتی عروسیمم زهر کردن

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

من از اول زندگی جدا شدم مادر شوهرم همش طعنه میزنه که نیومدی پیش ما زندگی کنی هر دفعه ب نوعی طعنه میز ...

بزار آنقدر طعنه بزنه بمیره آدم ازدواج میکنه که مستقل باشه دیگه چه پسرش چه دخترش چرا باید بره یه جا با مادر شوهر بشینه بزار انقدر طعنه بزنه خودش خسته میشه میخواد پیشش باشی که بتونه کنترل کنه همه چی رو 

وقتی هبچی نداری مادر شوهر به چی حسودی میکنهبعدش هم خودت مقصری وقتی شوهرت هیچی نداشت چرا باهاش ازدواج ...

من الان گفتم حسودی میکنه؟

تاپیک قبلم گفتم

ک اونم توضیح دادم خودم گفتم با اینکه هیچی نداریم ولی وقتی پیش شوهرم میرم یا بهش محبت میکنم ب اینم حسودی میکنه

چرا غیب شدی پسبعضیا یاد گرفتن یه چرتی رو هوا گفته باشنخداییش دیگ اونقد تو زندگیم بی دغدغه نیستم ب حر ...

ما رو نفرین نمیکنی ولی رفتی مزاحم مادرشوهر شوهر شدی نمیتونی تحملشون کنی مدام آه ناله نفرین شون میکنی بد بختارو