2777
2789
عنوان

منتظران نتیجه کنکور🫠

219 بازدید | 21 پست

به نظرتون وقتی نتیجه بیاد قراره خوشحال شید یا ناراحت؟

خودم اصلا نمیدونم.به نظرتون رتبه ها خیلی بدبینانه میاد یا ممکنه متعادل باشه؟از کنجکاوی دارم منفجر میشم😂

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

اصلا نمیدونمممم وای خیلی بدهههه نمیدونم خوشحال باشم تموم شده یا استرس داشته باشم بخاطر رشته ها😐

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه نیومد؟ دیگه الان همه می دونن چه کردن

فقط تراز کنکور اومد تازه تراز نهایی که ۶۰ درصد موثره هم نیومد

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

مگه نیومده؟ اونایی که اومد پس چی بودن؟ خیلی تاپیک دیدم واسه کنکورشون

قبولیای فرهنگیان اومد مابقی دانشگاها نیومده که

حتی رتبه هاهم نیومد تراز سوابق هم نیومد