2777
2789
عنوان

دارم میرم دهم چرا هروقت به فیزیک فکر میکنم بدنم مور مور میشه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اتفاقا خیلیم دوسش دارم اصلا یکی از دلایلی که میخوام برم رشته ریاضی همون فیزیکشه مشکل اینجاس که نم ...

اصلا نترس و نگران نباش 

اگه وقت داری و حوصلشو داری میتونی از همین الان هم شروع کنی فصل یک و دو شو بخون زیاد هم سخت نیست خودت میبینی چجوریه خیلی هم جلو میفتی از بقیه و ترست می ریزه 

این ترسه خیلی بده 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اتفاقا خیلیم فیزیکو دوست دارم ولی نمیدونم چرا وقتی درموردش فکر میکنم اینجوری میشم😂

اره کلا فیزیک شگفت انگیزه 

ولی اونچه که تو می‌خونی یک صدمش هم نیست 

سه چهار فرموله فقط

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

سمپادیا دارن عشقم

نه چهار تا فصل توی کتاب علومش داره که به هیچ وجه سخت نیست

دوستای سمپادیمونم توی متوسطه اول چیز اضافه تری نمیخوندن😁

اتفاقا میخواستیم هممون هم سمپادیا هم غیر سمپادیا برای متوسطه دوم بریم مدرسه تیزهوشان رشته ریاضی ولی شهرمون تیزهوشان رشته ریاضی نداشت مجبور شدیم بریم نمونه😂💔

همه دوستام از دم عاشق فیزیک و ریاضین😂😂

نه چهار تا فصل توی کتاب علومش داره که به هیچ وجه سخت نیستدوستای سمپادیمونم توی متوسطه اول چیز اضافه ...

میدونه منم همسن خودتم ولی سمپادیم نه عشقم درسته همون مطالب کتاب رو به عنوان فیزیک میخونیم ولی ما تکمیلی داریم که باعث میشه حتی درسای دوره دوم هم بخونیم الان من فیزیک دوازدهم بلدم باورت میشه اخه🥲🤦‍♀️

میدونه منم همسن خودتم ولی سمپادیم نه عشقم درسته همون مطالب کتاب رو به عنوان فیزیک میخونیم ولی ما تکم ...

چه جالبببب

فکر کنم سمپاد شهر ما فرق میکنه بچه ها چیز اضافه تری نمیخونن فقط یکم بیشتر مطالب کتابو باهاشون تمرین میکنن😐😐😐

تاحالا نشنیدم همچین چیزی بگن

بسم الله مورمورچیه برادرس اخهفیزیک پیش من ۱۹/۷۵ سخت نیس فیزیک ریاضی سختتره ک

نهههه من حتی یه جورایی میتونم بگم بخاطر علاقه به فیزیک رفتم ریاضی

خیلی فیزیکو دوست دارم😁

ولی مشکل اینجاس هروقت بهش فکر میکنم یه جوری میشم خیلی برام عجیبه😂😂

چه جالببببفکر کنم سمپاد شهر ما فرق میکنه بچه ها چیز اضافه تری نمیخونن فقط یکم بیشتر مطالب کتابو باها ...

نه ما استادمون عالیه بعد باید بیشتر درس بدن وگرنه برای چی مدرسه خاص هستن و شهریه میگیرن

اره کلا فیزیک شگفت انگیزه ولی اونچه که تو می‌خونی یک صدمش هم نیست سه چهار فرموله فقط

دقیقا من قبلا به شدت هم از فیزیک متنفر بودم چون به شکل یه سری فرمول به درد نخور میدیدمش رفتم تحقیق کردم دیدم چه اشتباه بزرگی کردم

اگه نمیرفتم رشته ریاضی قطعا در آینده خودمو نمیبخشیدم

همش تقصیر سیستم آموزشیه