2777
2789

مادر شوهرم با دو تا  بردارشوهر تو یه ساختمون هستند 

ولی ما جداییم از روز اول عروسی فقط بهش محبت میکرد که جذبش کنه سمت خودش دست بردار ش هم نیست یه روز اگه ومیرفت بالا ومیدیدش زنگ میزد میگفت چراا نیومدی چرا فقط گله میکرد ازش بعدش میومد کنارش مینشست گریه می کرد تو رفتی من دلتنگت شدم تو رفتی ال شد بل شد در حالیکه موقع نامزدی هر موقع من میرفتم قهر بودن 

هعی فقط میخواست حس قدرت بده بهش که همه رازهاشو مثلا به اون می گفت 

خلاصه که هی با گله کردناش و قیافه گرفتنش بهش عذاب وجدان میداد الان امروز نرفته اونجا زنگ زده چرا پس نیومدی 

مثلا میریم خونشون هی و یکسره میخواد با مامانش حرف بزنه یه ترس عذاب وجدان درونش هست که نمیذاره 

من اخه چیکار کنم هی میخوام محبت کنم وقتی میبینم نه بابا هیچ تاثیری نمیکنه این همون ادمه 

مادر شوهرم بهم بی احترامی میکنه بی ارزشی میکنه بی محلی میکنه ولی این عین خیالش هم نیست فقط رابطشو خوب نگه میدارع با مادرش من با این چیکار کنم اخه من هی سعی میکنم رابطمو حفظ کنم با مادر شوهرم ولی اون هی عقب میکشه ازم 

شوهرم هم میگه تو مغروری الی بلی به نظرتون جلوی اون با مادرشوهرم چه شکلی باشم خوبه

کلا الان که جاریهام قشنگ نفوذ کردن تو مادر شوهرم 

شوهرم هم نسبت به برادراش خیلی صمیمیه با مادرش منم که ارتباطم خیلی کمتر چکار کنم به نظرتون 

مثلا وقتی میریم باغمون با مادرش اینا یکسره به شوهرم امر و نهی میکنه علی دیدی این طدر شد 

علی پسرم بخور دیگه علی این کارو بکن اونقدر عذاب وجدان داده که شوهرم اصلا مادرش بدترین رفتارات هم کنه دست از سرش بر نمیداره که نمیداره یا مثلا من یه حرفی بگم مخالفش رو میگه انگار اصلا اون شوهر من نیست شوهر مادر شوهرمه از بس وقیح هس زنیکه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن مادر خودته چون این رفتارارو اکثر مادر شوهرا دارن چرا باید با مادرش بد بشه ؟ از خدا بترسید بندگان خدارو به دشمنیو کینه ورزیو گناه وادار نکنید عمر زندگیه این دنیا کوتاهه به زودی روز حساب فرا میرسه و باید پاسخگوی اعمال امروز باشیم التماس تفکر.

ببین اینجا مشکل از شوهر خودته ولی توام تلاشتو بکن . مادر شوهر منم اینجوره ولی شکرخدا شوهرم سمت منه ، ببین تو خونه مادر باش برا شوهرت بی توقع ، مواظب غذاش لباسش فلان بهمان. از لوندی از صدتا ... بدتر باش .بپرستش بذار فک کنه شاه یه مملکت ،انقد لی لی ب لالاش بذار عقده هاش خالی شه ،حس مرد بودن داشته باشه ،ابدااااا راجب مامانش غر نزن،تازه نشون بده دوسش داری هیچ مشکلی نیست ، یجوری ملایم رفتاراتو عوض کن ک نفهمن تغییر کردی  .ب بهونه ها مختلف سعی کن بیرون خونه وقت بگذرونید  بریم دور بزنیم .بریم دوچرخه .بریم شام.بریم دکتر .هی مسئولیت بنداز گردنش 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

فکر کن مادر خودته چون این رفتارارو اکثر مادر شوهرا دارن چرا باید با مادرش بد بشه ؟ از خدا بترسید بند ...

نمیگم که بد باشخ مشکل من اینه که مادرش بهم بی احترامی میکنه بی ارزشی میکنه این نمیفهمه وگرنه اگه مادرش برای من ارزش قایل بشه بره سرتاپاش رو طلا بگیره 

نمیگم که بد باشخ مشکل من اینه که مادرش بهم بی احترامی میکنه بی ارزشی میکنه این نمیفهمه وگرنه اگه ماد ...

اصلا برات مهم‌ نباشه بزار فرزند به مادرش خوبی کنه میدونی خدا چقققدر سنگ و مشکلو گرفتاریو از سر راه زندگیتون برمیداره آدم تو این دنیا مظلوم باشه ولی ظالم نباشه و اینکه خورشید هروز رو سر آدم گناهکارو بی گناه طلوع میکنه مهم نیست آدما چیکار میکنن مهم اینه تو چیکار میکنی و خدا داره تورو میبینه بهترینه خودت باش فارغ ازدیگران منم که دارم اینارو بهت میگم عالم بی عمل نیستم خودم کامل رفتارای بدتر از اینایی که میگیو از مادر شوهر تجربه کردم و اونکاریو کردم که دارم بهت میگم بکنی

اصلا برات مهم‌ نباشه بزار فرزند به مادرش خوبی کنه میدونی خدا چقققدر سنگ و مشکلو گرفتاریو از سر راه ز ...

خیلی سخته من فقط مشکلم اینه که مادرش بعم احترام بذاره دوسم داشته باشه مثل بقیه عروساش وگرنه به رابطه اینا وقتی حساس میشم که میبینم این برای مادرش هر کاری میکنه ولی بی احترامیش رو نسبت به من نمیبینه

خیلی سخته من فقط مشکلم اینه که مادرش بعم احترام بذاره دوسم داشته باشه مثل بقیه عروساش وگرنه به رابطه ...

اتفاقا میبینه اما چیکار کنه مادرشه تو دلت میاد سر مادرت داد بزنی؟ یا دعواش کنی؟ یا بهش محل نزاری؟ یا باهاش قهر کنی؟ نه مادرِ همسرتو درک کن مادرش تورو دوست نداره برات مهم نباشه حتما خیلیا هستن که تورو دوست دادن خدارو شکر کن و قدردان داشته هات باش بزار اونام باهم خوب باشن خدا جای حق نشسته نگران هیچ چیز نباش

اتفاقا میبینه اما چیکار کنه مادرشه تو دلت میاد سر مادرت داد بزنی؟ یا دعواش کنی؟ یا بهش محل نزاری؟ یا ...

داد نمیزنم حداقل دیگع نمیرفتم نازشو بخرم که یا کارایی که دوس داره براش کنم وقتی انقدر ببینم به همسرم بی ارزش هستش 

الان خودت میدونی که اینی که میگی خیلی سخته

من اینکارو کردم تازه مادر شوهر تو با پسرش خوبه مادر شوهر من مدام بد پسرشو میگفتو نفرینش میکرد بازم پسرش باهاش خوب بود به من که بماند چقققدر توهین میکرد و تیکه مینداخت ولی من رها کردم این زنو چون آدمایی که بدی میکنن خودشون به اندازه کافی گرفتار هستن تو خوب باش و خوبی کن همچین خدا از سر راهت بدیهاشونو برمیداره که انگشت به دهن میمونی ولی اول باید برای خدا خالص بشی و خیر خواه باشی