سلام من تا بحال ابرو هامو میکرو نکردم دنبال ی نفر کاربلد و عالی میگردم توی تبریز لیلی ذوالفقاری رو بهم پیشنهاد دادن کسی از شما پیش ایشون رفته و راضی بوده؟ اگر هم کس دیگه ای رو میشناسید معرفی کنید
به نظرم نکن الان همه اونایی که کردنم دنبال پاک کردنشن منم می خواستم بکنم منصرف شدم
جدی؟ آخه همیشه خدا ابرو هام نامرتبه خودمم ذاتا پرمو هستم دو هفته ای بعد اصلاح ابرو هام پر میشه خسته شدم دیگه برا همین میخواستم ی کم فرم و حالت بگیره با میکرو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جدی؟ آخه همیشه خدا ابرو هام نامرتبه خودمم ذاتا پرمو هستم دو هفته ای بعد اصلاح ابرو هام پر میشه خسته ...
منم برعکس اصلا ابرو ندارم 😁 پیش دوستم می خواستم بکنم معروف نیس ولی کارش خیلی تمیزه بعد دیدم همه دارن پاک می کنن حالا مال تو که پرپشته هرمدل بخوای می تونی بکنی