2777
2789
عنوان

برای ارامشم دعا میکنید آشوبم

1091 بازدید | 53 پست

خدا هر جوری که خودش صلاح میبینه 

یا منو ببره کنار خودش یا تو دنیا دلم و اروم کنه 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

تایپکت و خوندم، صادقانه بهت میگم اگه میخوای بدبخت هم نه سیااااااه بخت بشی باهاش ادامه بده و برو ازدواج کن  

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه ی بابات حتی اگه‌برفرض مثال هر روز جنگ و دعوا و.... باشه بازم مشکلاتت از زندگی با این شوهری که انتخاب کردی کمتره ، فردا روز چندتا بچه رو هم بدبخت میکنی و حتما طلاق میگیری برمیگردی 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
به نظرم تا دیر نشده جدا شوخودتو بدبخت نکن

واقعا دلش به حال کی سوخته؟؟ مردی که خودش و خانواده ش چندتا بیشعور به تمام معنا بودن که مشکلاتشونو پنهان کردن؟؟؟؟

واقعا دلش به حال کی سوخته؟؟ مردی که خودش و خانواده ش چندتا بیشعور به تمام معنا بودن که مشکلاتشونو پن ...

اره بابا هیچی نشده این همه دروغ دونگ ،  اینا هنوز زیر یه سقف نیستن اگه عروسی کنن معاوم نیس چ بلایی سر دختر ببارن

اره بابا هیچی نشده این همه دروغ دونگ ، اینا هنوز زیر یه سقف نیستن اگه عروسی کنن معاوم نیس چ بلایی س ...

زندگیش دقیقا منو یاد خالم میندازه احتمالا پسره ی مریضی هم داره که داره میمیره! گفتن آخرای عمرش براش زن بگیرن 

با چیزایی که خوندم شما میتونی یه وکیل بگیری و شکایت کنی بابت این پنهان کاری و احتمالا بتونی از این طریق راحت تر طلاق بگیری . ولی با تاپیک گذاشتن اینجا به نتیجه ای نمی‌رسی عزیز . 

وقتی دوسش نداری تا ابددددددددددددد اگ دنیارو ب پات بریزه ب چشمت نمیادنمیفهمم وقتی خودت دلت ب ادامه ز ...

مثل من 

ازدواج اجباری کردم 

الان شوهرم هرکار میکنه من فقط فکر طلاقم