2777
2789

بچه ها من و همسرم ازدواج دومم هست 

همسرم بهم کم نمیزاره تا جای در توانش باشه منم خانوم  پر سرو صدای نیستم 

از اول ازدواج گفتم من دختر دارم  و نباید دخترم فراموش بشع

گفت باشه من خودم درد کشیده هستم  و درکت میکنم قول میدم  تورو خوشبخت کنم 

هروقت بهشت زهرا میرفت  واسه مزار پدر منم سر میزد  بهم میگفت دعا کردم باتن بابات   و بابام خوشبختومون کنه

من نمیدونستم این مرد دل صاف و  عاقله      روز خواستگاری واسه ناخون بلند  انگشت کوچیکش  قۻاوتش کردم  گفتم حتما سوسول و پسر بدی هست    

وقتی زیر سقف رفتیم و تایمی ک باهاش بودم دیدم   شانس اوردم 

من تو زندگی قبلی شکست خوردم بدجور

پنج ماه با هم بودیم ـچهل خوردی  با هم زیر سقف هستیمـ توی این چهل روز من دسترسی ب دخترم نداشتم

دخترم پیش باباش  بود

وقتی فهمیدم دخترم اومده خونه بابام   از شوق زنگ زدم ب همسرم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

خب

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرم ارثی پادرده   و تازگیا واسه درمانش چیزی میکشه 

از شدت پادرد جون نداره و میگه مجبورم  و خانوادش در جریان نیستن و فقد من میدونم

خلاصه زنگ زدم ب همسرم دخترم رو اوردن  

اول همسرم گفت کی آوردش؟

گفتم نمیدونم  ـ

گفت  خودمون میریم سر میزنیم 

وقتی دیدم میگه کی اوردش   بهم بر خورد خلاصه یا باباش میارتش یا بابا بزرگش

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بقیش

یادش بخیر منم یک زمانی خمجا این پروف تو گذاشته  بودم 

انشالله که راحت شی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

همسرم ارثی پادرده و تازگیا واسه درمانش چیزی میکشه از شدت پادرد جون نداره و میگه مجبورم و خانوادش ...

چی.. منظورت تریاکه؟

وقتی شنیدم اینو گفت  جا خوردم و گوشی قطع کردم و   سه شبانه روز گریه و بدون شام و غذا 

اابته برای همسرم شام اماده بود ولی خودم نمیخوردم 

و میرفتم تو اتاق 

چقدر گریه میکردم