naznaziiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 157 عنوان شهریه رشته فنی حرفه ای یا کاردانی فنی تو دانشگاه ازادا چقده حدودی 49 بازدید | 3 پست (((((اگه میدونید بگید اگه اطلاع ندارید پست نذارید متوجه شدید.))) =پست الکی فحش. حدودی چقد میشه هر ترم یگانه خانم. اسم کاربریم نزن عزیزمه م رو نذاشته آخه هی مینوشتم یگانه میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد 1404/05/31 | 11:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naznaziiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 157 نگید از دانشگاه بپرس تا شنبه نمیتونم یگانه خانم. اسم کاربریم نزن عزیزمه م رو نذاشته آخه هی مینوشتم یگانه میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد
شهرزاد_ن عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 7271 افتضاح گرون شده این ترمی من روان بودم ترم پیش ۷میلیون الان ۱۰, میلیون فنی فک کنم فنی۱۳.۱۴تومانی شدن
naznaziiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 157 افتضاح گرون شده این ترمی من روان بودم ترم پیش ۷میلیون الان ۱۰, میلیون فنی فک کنم فنی۱۳.۱۴تومانی شدن اوه اوه کاردانی اینقده فنی؟! ورودی جدیدم چه میشه کرد یگانه خانم. اسم کاربریم نزن عزیزمه م رو نذاشته آخه هی مینوشتم یگانه میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد