2777
2789
عنوان

من یه دخترم که روانشناسی میخونه

208 بازدید | 29 پست

آیا این رشته برای منی که تحربی بودم زشته؟

آیا منی که درونگرام و ارتباطا جتماعیم کمه ، این رشته مناسبم نیست؟

آیا درسته اطرافیان با رفتارشون بهم بگن که تو تجربی بودب باید پزشک میشدی چرا نشدی؟

همه فکر میکنن تجربی رفتن یعنی پزشک شدن ولی نمیدونن چقدر راهش سختی داره

اونم برای کسیک با درس حال نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

"آیا منی که درونگرام و ارتباطا جتماعیم کمه ، این رشته مناسبم نیست؟"

در رابطه با این سوال باید بگم که بله نیست. روانشناسی تهش میشه مشاور و تراپیست و مشاور باید روابط اجتماعی خوبی داشته باشه. باید بتونه با مردم ارتباط بگیره. باید بتونه صحبت کنه 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

ول کنم حرف مردم توروخداااا 

از صبح مامانم هزار تیکه بهم انداخته که چرا امسال پیرا اوردم پزشکی نه ولی دیگه ناراحت نمیشم عادی شده برام 

ببین منظورم اینه هر جا باشی بری مردم حرف میزنن پس رو خودت تمرکز کن موفق باشی

نه چه ایرادی داره نسبت به مباحث دارو و فیزیولوژیک مسلط تر میشی بالینی برات راحت تر میشه ارشد رو می تونی علوم پزشکی بخونی پایه ات تجربیه بهتر میشی 

رشتت هم ربطی به دورن گرا بودنت نداره ولی حتما در طول تحصیل تراپی برو یه سوپروایزر دايمی داشته باش تا دورانی که می خوایی خودتم کار کنی 

نه کی گفته دختر 

بقیه دارن حقوق شما رو میگیرن وقتی میگن تجربی ای باید اینو بخونی 

بایدی در کار نیست 

روان شناسی هم اگه علاقه داری درست ترین کار رو میکنی 

ربطی ب درون گرا بودن نداره 

یکی میخواد بشینه راهنمایی کنی گاهی ارزشش از پزشک بیشتره طرف سالمه نمیتونه ولی زندگی کنه همش ناراحته تو اینو از چاه بیرون میکشی

با خوشحالی بیدار شه 

میدونی چقدر ارزش داره

بیخیال مردم

حالا چیکار کنم دوترم خوندم البته

روابط اجتماعیت رو قوی‌تر کن، همین

تنها راهش همینه

سعی کن با مردم گرم بگیری و صحبت کنی. خوش صحبت باشی و از این دسته کارها

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم