2777
2789

اولین اینکه احتیاط شرط عقله درست باید باید احتیاط کرد نباید خوشبین بود 

دومین موضوع من ٢١ سالمه تقریبا اون زمانی ک یعنی یکی دوماه قبل ماهانه ده میلیون یا ٨ تومن درامدم بود 

تمامش خرج بچه ها میشد خیلیی خیلیی عاشق بچه ها بودم نه دیده بد داشته باشم نه 

یه حس مادرانه ک تو بچگی به عروسکامون داریم 

و چون مجرد بودم دوست داشتم لباس بچه میدیدم میخریدم اسباب بازی خوراکی 

یه حس مادرانه واقعا از سر همین حس اینکارارو میکردم 

خیلی حال روحیم و حال دلم اون لحظه خوب بود اینکارارو انجام میدادم هیچ بچیم برام فرقی نداشت واقعا از همسایه تا به فامیل 

من مادر نیستم .

ولی جوری بچه رو بغل میگرفتم همه میگفتن چقدر خوب بلدی ما با دوتا بچه اینجوری مراقبت بلد نیستیم 

انگار تو ذاتم که جذب بچه ها بشم 

کل اون ٨ میلیون حقوقم همش و همش خرج همینا میشد 

موند از نگاهای زن همسایه فهمیدم فک میکرد برای اینکه نظر شوهرش جلب کنم به بچه اش خوراکی لباس میگیرم 

از یکیم شنیدم 

کلاااا دورشون خط کشیدم دیگ نه محل دادم نه کادویی خوراکی هیچی 

خواستم بگم بعضیا ادم قضاوت میکنن 

من از درونم عاشق بچه هام  

دختر به روزیم هستم  یه دهه ٨٠ امروزی .

حتی یادمه از این قرآن کوچیکای تزیینی یه عالمه خریده بودم 

هر بچه ایی بیرون میدیدم میدادم بهش نه میشناختم نه چیزی جذب میشدم 

خلاصه بعضیا از خوبیا تهش سرابه فکر بده چون تو زندگیمون از کسی محبت خالصانه ندیدیم فکر بد میکنیم 

حالا شاید اون آقا ٣٦.٣٧ ساله چون بابا نشده اونارو بچه های خودش میبینه محبت میکنه روزاشم اینجوری میگذرونه 

بالاخره ادما دنبال حسرتای توی دلشونن چطور اونا رفع کنن 

حتی شده بصورت واحی و خیال 

درسته بچه نداره 

ولی یجوری دلش و اروم میکنه 

باز میگم نباید خوش بین بود ادمیزاده دیگه ممکنه چیزای دیگه ایی تو سرش باشه یا برعکس جز مهربونی و محبتم چیزی توی قلبش نباشه......

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دنباله موضوع بربازدیدی یچیز عجیب از همسایمون دیدم🚫🚫🚫🚫🚫نظر شخصیم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا قبول دارم.... درسته احتیاط شرط عقله... ولی اینقدر بدبین بودن درست نیست

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

درسته

اتفاقا منم اون تاپیک رو‌خوندم‌. و گفتم نمیشه انقد زود قضاوت کرد 

هر چند باید مواظب بچه ها هم بود 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

من خودمم عاشق بچه هام 

بچه های غریبه 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

حالا گفتم چی میخواد بگه

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

ادم ها با افکار خودشون طرف مقابل را قصاوت می کنند 

اون شخص را فاحشه یا قاچاق فروش و یا ....

هزار  دلیل دیگر انگ می زنند 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

دقیقا نمونه بارزش هستن معلم های که تمام انرژیشون رو واسه دانش اموزهاشون میزارن میگن حس میکنیم واسه بچه های خودمون تلاش میکنیم هستن هم معلم هایی که فقط واسه گرفتن حقوق سر کلاس میرن

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

ادم ها با افکار خودشون طرف مقابل را قصاوت می کنند اون شخص را فاحشه یا قاچاق فروش و یا ....هزار دلیل ...

تا ابد حق

مثل مردهای هیز که به زناهاشون خیلی سخت میگیرن

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

په محبت پدری مثل مادری نییت مردها فقط بچه ی به خودشون محبت پدری دارن صددرصد مشکل. داره این اقا با خودت مقایسش نکن سیستم آقایون متفاوته

یکی بهتر از من #پیدا کرد در حالی ک ب صد تا بهتر از اون گفتم#یکی دارم.!‌‌🖤💔