2777
2789

ما یه فامیل داره کل دندوناش مصنوعیه ولی صورتش چنان شاداب و تپله که خلاصه خیلی قشنگه ولی یکی دیگه دندونای خودشه و صورتش به شدت افتاده و تو رفته است 

دلیلش چیه؟

اگه به جاش دندون مصنوعی نزاره لثه به مرور تغییر فرم می ده و صورت افتاده می شه.

ایشون که به جای دندون هاش مصنوعی گذاشتن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازم خب استخوان صورت تحلیل رفته دیگه

حالا دقیق و علمی نمی دونم ولی یه برنامه بود نشون می داد که دندون اگه کشیده بشه و جاش خالی بمونه.  محل دندون های دیگه تغییر می کنه تا این جای خالی پر کنه و لثه جمع تر می شه 

برای همین می گفت سعی کنید اول مراقب بهداشت دندون باشین بعد به جای کشیدن پر کنید یا عصب کشی کنید یا جاش حتما مصنوعی بزارید!   

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

چ ربطی دارهافتادگی پوست ژنتیکیه دیگ

استخوان و لثه زیرش تغییر فرم می ده و همین باعث تغییر چهره و پیر به نظر آمدنش می سه

درسته عزیزم حالا شاید بعضیا اینطوری نمیشن

ایشون که می گین کامل مصنوعی گذاشته. فکر نکنم استخوانش تحلیل بره