2777
2789

پنج هفته شده که مچ پام پیچ خورده یه هفته تو گچ بوده چهار جلسه فیزیوتراپی رفتم انگار نه انگار درد و سوزش شدید دارم تو رو خدا اگر تجربه ای دارید بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوباره عکس بگیر حتما جوش نخورده

مامانم سه ماه تو گچ بود هی باز میکرد دردش می‌گرفت می‌رفت عکس می‌انداخت می‌گفت نگرفته هنوز دوباره گچ بگیر

آخر سر به همون ناحیه هم آمپول زدن دکتر 

کلسیم ود3بخور

زرده تخم مرغ بومی رو با زردچوبه و زیره مخلوط کن و بمال روش و با پارچه ببند یک روز کامل بزار بمونه بعد بشورش تا کوفتگی پات رو از بین ببره

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
چقدر طول کشید خوب شدید

والا من رفتم دکتر و عکس گفتن کشیدگی تاندونه 

اتل بستن و بعد یه هفته بازش کردم ولی درد داشتم رفتم پیش یه شکسته بند میگن چی میگن بهشون پیش اونا بازم تاثیر خاصی نداشت

یه ماه بیشتر گذشته بود و همچنان درد داشتم یه مربی باشگاه داشتیم که سردرمیاورد از پیج خودگی پا

همون روزی که ایشون گفتن در رفته بود جا انداختم خوب شدم

کاربر آقا

مشکل من تاندون ها هستن واقعا دارم دیوانه میشم از درد

این که گفتم دردش رو از بین میبره و اگه ورم داشته باشه از بین میره

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
خوش به حال تون کاش من هم همچنین آدمی رو پیدا می کردم

بپرسید شاید کسی دونست و راهنمایی کرد

من هم مایل نبودم برم میگفتم یه چیز مسخره هست و درست نیست خصوصا بار اول که رفتم و اصلا تغییری ندیدم

ولی بار دوم رفقام به زور بردنم پیش ایشون 

دروغ نگم با درد پا رفتم

بدون درد برگشتم

کاربر آقا