2777
2789

کلا اراکیا ادمای نچسبین یه زن شوهر دار از اراک با شوهر من بود خراب خانوم 

کاش از ته دلت دوستم داشتی؛ کاش برات مهم بودم؛ کاش میدونستی خیلی دوستت داشتم؛ کاش زندگیمونو خراب نمیکردی♡:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثریت حالت روستایی دارن و دامداری دارن. اکثریت لر هستن 

به درس و تلاش کردن اهمیت میدن. 

آدم خوب دارن و آدم بد هم! 

با غریبه ها خیلی نمیسازن به نظر من. 

دست و دل باز هم نیستن از نظرم(اون هایی که من دیدم) 

کلاس میزارن ولی باکلاس نیستن(اینم طبق نظرم با چیزهایی که دیدم، پس به همه تعمیم نمیدم) 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

واقعان؟؟؟؟بعد شما چیکار کردید؟؟؟من اونجا دانشگاه قبول شدم نامزدمم اونجا دانشگاه خوابگاه گرفته میگ که دختره اومد بود میگف من رو شما کراش دارم منم گفتم من زن دارم مزاحم نشو دختره برگشته گفته که من مشکلی ندارما یعنی انقد عوضین مردمش؟

شهر کوچیکی هست من بدی ندیدم خوب بودن 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

عزیزم من اراکیم بسیار هم بچسب هستم 

خراب هم تو همه شهرا هست حالا یکی اراکی گیر شوهر شما اومده 

خدای خوبم کمکم اونطوری که لایق تو هست بندگی کنم

واقعان؟؟؟؟بعد شما چیکار کردید؟؟؟من اونجا دانشگاه قبول شدم نامزدمم اونجا دانشگاه خوابگاه گرفته میگ که ...

هیچی مجبورم بسوزم و بسازم با این ادم عوضی

کاش از ته دلت دوستم داشتی؛ کاش برات مهم بودم؛ کاش میدونستی خیلی دوستت داشتم؛ کاش زندگیمونو خراب نمیکردی♡:)

عزیزم من اراکیم بسیار هم بچسب هستم خراب هم تو همه شهرا هست حالا یکی اراکی گیر شوهر شما اومده

از کجا معلوم بچسبی🤣