2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی کارای مشکوک میکنه نمیدونم چه گلی سرم بگیرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 29 پست
خلاصه دیگه راضی شد که نره باز رفت یه گوشه دور تو سالن نشست رفتم پیشش گفتم بیا سر جات بخواب گفت نمیخا ...

تا دیر نشده ببرینش کمپ عزیزم داره مواد مصرف میکنه خطرناکه

تا هنوز زیاد عادت نکرده کمکش کنیم با کمک پدرش یا یکی از اعضای خانواده

اندیشه ات هرجا رَود وآنگه تورا آنجا کِشد..♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواد مصرف میکنه خانم ؟

نمیدونم قبلا تو ماشینش گل و پیپر پیدا کردم گردن نگرفت مال خودشه اما همسایه به پدرشوهرم شکایت کرده بودن از خونه پسرت بوی گل میاد

وقتی زدم تو روش گفت اره یکی دوبار فقط تفریحی بوده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

هیچ بوی دودی نفهمیدی بوی بد؟ بوی دود؟

نمیدونم بوهای عجیب غریب میومد با بوی سیگار قاطی بود نمیدونم بخدا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

عکسهای زشت برای دوز دختر 

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

نمیدونم بوهای عجیب غریب میومد با بوی سیگار قاطی بود نمیدونم بخدا

به بوی زننده پس صد در صد میکشه زودتر کاری کنین ترک کنه تا خودشو خودتو همرو بدبخت نکرده و زنیتون از هم نپاشیده

اصلا دست ذست نکن به قول های خودشم اطمینان نکن که بگه قول میدم ده نکشم و ایما

حتمااا ترکش بده با کمک یه بزرگتر که باهاش رودروایسی داشته باشه و به حرفش گوش بده

اندیشه ات هرجا رَود وآنگه تورا آنجا کِشد..♡

عکسهای زشت برای دوز دختر

نه اهل این چیزا نی

اتاق ما کولر نداره اگه درو ببندی رسما آب‌پز میشی از گرماوقتی درو باز کردم دیدم مث مار چنبره زده رو ب ...

پایپ رو قایم کرد شیشه میکشه،

ببین بعداز کشیدن صورتش زرد میشه و عرق میکنه غذا نمیخوره و فقط مایعات و بدنش بوی بد و دهانش هم همینطوری،

و یسری چیزای دیگه،

مثلأ نمیخوابه یکی دو روز یهو وسط غذا یا صحبت یا هرچی تو چرت میره و گوشی میوفته ازش مثلأ،

زیاد صحبت میکنه و دوس داره بپیچونه موضوعی رو و با استرس صحبت میکنه و دستاش میلرزه؟؟؟

پایپ رو قایم کرد شیشه میکشه،ببین بعداز کشیدن صورتش زرد میشه و عرق میکنه غذا نمیخوره و فقط مایعات و ب ...

چرت و اینا نه نمیزنه

غذاش هم اره به نسیت قبل کم شده

نمیدونم چه کنم

وسایلمو جمع کنم برم خونه مامانم؟🥲

چرت و اینا نه نمیزنهغذاش هم اره به نسیت قبل کم شدهنمیدونم چه کنموسایلمو جمع کنم برم خونه مامانم؟🥲

نه بنظر من که اصلا نرو صبرکن مچشو درست بگیر  مُحرَض ها یعنی خوب همه چیز رو ببینی و بدون اینکه بفهمه تماس بگیر با کمپ ترک اعتیاد و 2 دوره بندازش داخل،باورکن خوبه خوب میشه ولی تا 10 الی 15 روز اول اصلا ملاقاتش نه تو و نه کسی دیگه بره بعدش برو سمتش و ببین چه آدمی شده و چه اخلاق و چه شوهری شده واست