2777
2789

شمارو بندازه به جون شوهرتون پارتنرتون نامزدتون؟

یا فقط مامان منه هیچ کسو در حد من نمیبینه 

منو تا خرخره پر میکنه میرم پسر مردمو جر میدم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بله بله

میخوان به کجا بزسن؟

چرا تر میزنن به زندگی ما

خسته شدمممم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
میخوان به کجا بزسن؟چرا تر میزنن به زندگی ماخسته شدمممم

دقیقا

بعدم میگه من گفتم تو خودت باید سبک سنگین میکردی

90 درصد مواقع ک بحث بزرگ هم میشه ب بابام میگه من چیزی نگفتم خودش خرابکاری کزده

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

مامانم خیلی تلاش میکنه ولی من به حرفاش اهمیت نمیدم ولی دلم میشکنه

هیچ وقت یادم نمیره

برگشت تو رو پسره گفت

این موقعیت های عالی داره

تو هیچی نداری برو با هم لول خودت

من..... دم به لولم مامان

اوايل ازدواج میگفت جواب سر بالا میدادم بهش خودش فهمید نمیتونه وارد جزئیات زندگیم بشه

من نمیدونم چرا همیشه حس میکنم حق با مامانمه

راست میگه

و خوبی و صباح منو میخواد

برا همین پسرو جر میدم 

مادرشوهر من دختر و پسرشو علیه شوهر خودش پر میکنه

😐😐جدید بود

من نمیدونم چرا همیشه حس میکنم حق با مامانمهراست میگهو خوبی و صباح منو میخوادبرا همین پسرو جر میدم

انا الله وانا علیه راجعون 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

مثلا؟؟؟شاید داره راه یادت میده

ببین الان پسر فلانیم بیاد

مامانم میگه نه یکی بهترش میاد برات

میگم کی مامان؟

میگه وزیر بهداشت وزیر کوفت زهرمار

من نمیگم شما بگو

وزیر میاد بین مردم عادی انتخاب کنه؟

پس دوست داشتن چیییییی