2777
2789

فک کنم تنها آدمی باشم که حمام براش جهنمه درصورتی که عاشق حمامه

بعد از حمام بدنم سرم به شدت سرد میشه حتی اگر موهام خشک باشه کافیه بخوابم حتی بعد خشک شدن موهام تا سر درد سرماخوردگی بیاد تا صبحش هم چندبار باید لباس عوض کنم از تعریق سرد مجبورم اصن نخوابم شبشو یه ساعتم بخوابم صبش صورتم ورم میکنه🥹چرا همچین چیزی کسی نمیدونه چیه دیگ نمیدونم کدوم دکتر برم فقط انتی بیوتیک میدن اما دلیلشو درمان نمیکنن

اینم بگم من تا ۱۴ سالگی بدنم خیلی محکم بود بعدش اینطوری شذم یا گریه میکنم باز سرم سرد میشه 🚶🏻‍♀️هیچکس نتونسته درمانش کنه 

⁦→⁠_⁠→⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بعد سشوار کشیدن چی بعدش بهتر نیست یا بعد حموم یه روسری چیزی بزاری رو موهات یکی دو ساعت تا خیسی موهاتو بگیره

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

طب سنتی و اسلامی نرفتی؟ از من میشنوی تو که همه کاری کردی پیش یه دکتر اوریکوتراپی برو ، اگه خوب شدی ب ...

این چه پزشکیه عزیزم

واقعا از ته دل برات دعا میکنم چون بقیه قدر سلامتی نمیدونن مگر کسابی که خودشون ندارن

⁦→⁠_⁠→⁩

اره سالمه اما سردی سر من طبیعی نیس حتی با آب ولرم دوش میگیرم

خوابت خوبه؟

کمبود نفس پیدا نمیکنی؟

کمخونی و فشار هم رو سر اثر میزارن

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

این چه پزشکیه عزیزمواقعا از ته دل برات دعا میکنم چون بقیه قدر سلامتی نمیدونن مگر کسابی که خودشون ندا ...

طب سوزنی روی گوشه ....

من با همین اوریکوتراپی سالها پریود نمیشدم و هیچ دکتری هم نمیتونست خوبم کنه خوب شدم ....سالها شوهرم از سردرد گریه میکرد و ۸۰درصد بهتر شد ....دو سه جلسه بری ضرر نمیکنی ،قیمتی هم نداره