2777
2789

برو تاپیک آخرم ننظرت بگو لطفاً 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

ببین یه چیزی بهت بگم ، من خودم خیلی این دعا اون دعا رو تجربه کردم خب برای یه سری‌ها جواب داد واقعا ولی به نظر من باید به دل خودت بیفته چه دعای بکنی گاهی اصلا نیاز به چهل و... نیست فقط یه چند دقیقه با خدا حرف میزنی میشه یه وقت هزارتا چهله بر می‌داری نمیشه به نظرم اول باید قلبی و واقعی بخوای که ازدواج کنی ایشالا که همه چیه برات جور بشه

من خودم هر موقع خصوصیات مدنظرم نوشتم یا توی ذهنم مرور کردم یکی با همون خصوصیات آمده جلو اما خودم با رفتار بدم طرف دور کردم متاسفانه چون بلد رابطه نیستم الانم یه همچین اتفاقی برام افتاد فقط دارم دعا می‌کنم خدا یه فرصت دوباره بهم بده این بار دیگه درست جمع‌ش کنم ، برام دعا کن🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.