2777
2789
عنوان

بچه ها کمک یه چیزی نیشم زدهههههه

114 بازدید | 12 پست

خواب بودم یهو احساس کردم بالای زانوم سوز میده بعد دیدم ی نقطه ریز خون هست یکمم قرمز شده نمیدونم چیهههههه بعد بلند شدم گشتم فقط ی هزار پا دیدم از ترس و جیغ اصن نفهمیدم چیشد الان وسواس گرفتم نکنه بچه مار بود 😭😭😭😭😭😭 چیکار کنم عقرب بود چی بود دارم میرم بیمارستان بگید خطرناک نیست

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
مگه نمیگی هزارپا دیدی خب کجا بود زنده بود؟

اره هزارپا دیدم ولی میترسم باز آره زنده بوو حرکت می‌کرد نفهمیدممکجا رفت

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس همون بوده هزارپا هم کشنده نیس ولی برو بیمارستان بگو اینجوری شده

واقعا؟ خدا کنه اخه سوز میده و ی  نقطه ریز خون دیدم ترسیدم 

ممنون عزیزم چشممم

ما از کجا بدونیم خطرناک هست یا نه

ما از کجا بونیم جایی که هستی مار داره که بچه داشته باشه یا نه

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

ما از کجا بدونیم خطرناک هست یا نهما از کجا بونیم جایی که هستی مار داره که بچه داشته باشه یا نه

اهوازم ساختمونه  و اصن تو خیابون و بازار و ایناست من وسواس گرفتم

اره هزارپا دیدم ولی میترسم باز آره زنده بوو حرکت می‌کرد نفهمیدممکجا رفت

احتمالاً همون هزارپاعه بوده 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

اهوازم ساختمونه و اصن تو خیابون و بازار و ایناست من وسواس گرفتم

حالا انشاءالله چیزی نیست شاید واقعا هزار پا بوده

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

حالا انشاءالله چیزی نیست شاید واقعا هزار پا بوده

رفتم دکتر گفت چی دیدی گفتم هزارپا دیدم گفت خو برو هیچی نیست دعا کن عزیزم