2777
2789
عنوان

توخواب همش پسرمو کتک میزنم

133 بازدید | 24 پست

چندوقته همش خواب کتک زدن پسرمو میبینم اونم بطرز وحشتناکی چندتا تاپیک قبلمم هست حالم بد میشه بعد این خوابها روانم بهم میریزه همش میاد جلو چشمم اون صحنه ها یعنی پسرم ازم ناراحته که میاد توخوابم ؟؟؟علتش چیه سعی کردم تواین مدت خیلی خوب باشم باهاش ولی شده عصبانیم شدم سرش 

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي منم يه مدت اينطوري بودم باورت ميشه گازش ميگرفتم خيليييي بد بود

من میبینم توخواب کتکش میزنم باز پناه میاره بخودم این بدتر آتیشم میزنه 

خیلی اصلا بعداً که از خواب پا میشی یه حالی هستی

من یادم میفته که گوشت تنشو کندم گریم میگیره گریه میکنم من یمدت میزدم پسرمو روانم بهم ریخته بود الان خیلی خیلی کم کردم نهایتا اروم بزنم پشتش ولی همش عذاب وجدان عذاب وجدان .

من یادم میفته که گوشت تنشو کندم گریم میگیره گریه میکنم من یمدت میزدم پسرمو روانم بهم ریخته بود الان ...

منم نزدم تا الان بچمو با این خیلی زود عصبی میشم و جوش میارم چون این عذاب وجدانه روحمو میخوره روانم از دست میره

شماهم خیلی کار خوبی کردی دیگه نمیزنیش به آرامش می‌رسی 

🤍✨Beauti Lady
منم نزدم تا الان بچمو با این خیلی زود عصبی میشم و جوش میارم چون این عذاب وجدانه روحمو میخوره روانم ا ...

اره نهایت سعیمو میکنم ولی عذاب وجدان گذشته داره نابودم میکنه من خیلی مدیونم بهش