2777
2789

تو خوابم تو اون دو هفته همش ناراحت بود یه کلمه حرف نمیزد اگه اشتباه نکنم و همش حالت گریه داشت یه مدت دیگه ندیدم حالا دوبازه بدون اینکه بهش فکر کرده باشم بازم خوابام شروع شده این دفعه حرف میزنه و از دست شوهر و مادرشوهرش بهم پناه میاره و میگه از اونا منو قایم کن خیلی میترسه و شوهرشم رفته سمت یه دختر دیگه . تو رو خدا کمکم کنین معنیش چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟ به نظرت خیلی بده ؟ 🥺

وای خیلی معلوم نیست چه بلایی سرش آوردن تو خواب تو اومده،من بودم اختلافات و میذاشتم کنار زنگ میزدم بهش

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

دیدن این خواب‌ها پشت سر هم و با این جزئیات، طبیعیه که شما رو نگران کنه. خواب‌ها اغلب بازتابی از نگرانی‌ها و احساسات درونی ما نسبت به اطرافیانمان هستند. در این خواب‌ها چند نماد مهم وجود داره که به بررسی اون‌ها می‌پردازیم.

تعبیر خواب اول: غم و سکوت 

ناراحتی و گریه دوست شما در خواب اول می‌تونه نشان‌دهنده این باشه که شما در ناخودآگاه خود، احساس می‌کنید او در زندگی واقعی‌اش با مشکلات و فشارهایی روبرو است که نمی‌تواند یا نمی‌خواهد با کسی در مورد آن‌ها صحبت کند. سکوت او در خواب، بازتابی از همین احساس تنهایی و ناتوانی در بیان مشکلاتش است. این بخش از خواب شما بیشتر از هر چیزی، احساس همدلی و نگرانی عمیق شما نسبت به او را نشان می‌دهد.

تعبیر خواب دوم: پناه آوردن و ترس 

در خواب دوم، پناه آوردن دوست شما به شما و درخواست کمک برای قایم شدن از دست شوهر و مادرشوهرش، نمادی از این است که شما خودتان را حامی و تکیه‌گاه اصلی او می‌دانید. ترس او از شوهر و مادرشوهرش، لزوماً به معنی آزار فیزیکی نیست، بلکه می‌تواند نمادی از فشارهای روانی یا تنش‌هایی باشد که شما احساس می‌کنید او در رابطه‌اش با خانواده همسرش تجربه می‌کند.

خیانت شوهر در خواب هم لزوماً به این معنی نیست که واقعاً چنین اتفاقی افتاده است. در تعبیر خواب، این موضوع بیشتر نشان‌دهنده وجود مشکلات، بی‌توجهی یا سردی در رابطه زناشویی آن‌هاست. ذهن شما این تنش‌ها را به شکل خیانت تعبیر و نمایش داده است.

نتیجه‌گیری کلی 

این خواب‌ها بیشتر از اینکه پیش‌گویی از آینده باشند، نشان‌دهنده نگرانی شدید و تمایل شما برای کمک کردن به دوستتان هستند. شما در ناخودآگاه خود احساس می‌کنید که او در وضعیت آسیب‌پذیری قرار دارد و به حمایت شما نیاز دارد.

اگر در دنیای واقعی می‌توانید با او صحبت کنید، شاید بهترین کار این باشد که به او بگویید: "دلم برات تنگ شده، چه خبر؟" یا "اگر دوست داری حرف بزنی، من هستم." گاهی اوقات همین که یک نفر بداند کسی نگرانش است، می‌تواند تأثیر بسیار مثبتی داشته باشد. اما نیازی نیست که درباره خوابی که دیده‌اید با او صحبت کنید، چون ممکن است باعث نگرانی بیشتر او شود.

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره