2777
2789
عنوان

چله های قرآنی مجرب بزای حاجتروایی

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 48 پست
میشه بگید منبع سوره هایی که به دوستان پیشنهاد می‌دید از کجاست و کجا نقل شدن؟

یک سرچ بزنید از امامها نقل شده

منم کتاب هزارن دستور عمل مجرب دارم

تفسیر قران هم بخونید

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاقبت بخیری

معوذتین  هفت مرتبه

ایت الکرسی هفت مرتبه 

حمد هفتاد مرتبه

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

من تا حالا هر چی چهله برداشتم نتیجه ندیدم😔

نائب نگرفتی تا حالا

نائب نگرفتی تا حالا

جله حق شناس چقدقییمتش

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

جله حق شناس چقدقییمتش

انجام نمیدم خواهر

ستگینی داره، کوچکترین گناهی هم بی تاثیرش میکنه ولی فکر کنم دو ملیون میگیرن 

برای شفای دخترم ، موفقیت و عاقبت بخیری بچه هام ، رزق و روزی هلال و فراوان

یاسین و هفتاد حمد برای شفا

رزق و روزی،،، ذاریات، مزمل، انشراح، طلاق، لیل،، به آیه 19 لیل رسیدید سه مرتبه بخونید 

من عاشق پسر خالم هستم ایشونم بهم حس هایی دارن ولی خیلی کم میخوام ایشونم احساسشون بیشتر بشه و عاشقم ب ...

یا رب أَلْقَيْتُ عَلَيْكَ مَحَبَّةً مِنِّي وَلِتُصْنَعَ عَلَىٰ عَيْنِي

روزی یک دور یا دو دور تسبیح 

انجام نمیدم خواهرستگینی داره، کوچکترین گناهی هم بی تاثیرش میکنه ولی فکر کنم دو ملیون میگیرن

اها

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

اخه ب اون کاربر گفتید نایب گرفتین بخاطر اون میگم