2777
2789
عنوان

اگه دنبال یه سبک تغذیه خوب هستی بیا

259 بازدید | 22 پست

بچه ها خواهر من دیابت داره..چند وقت پیش رفت مشهد..اونجا از امام رضا یه راه حلی خواسته بود..بعد که برگشت یه نفر یه رژیم غذایی براش ارسال کرده بود..این رژیم رو گرفت. الان خیلی راضیه البته دو ماهه شروع کرده ولی می گه خیلی سایز کم کردم..خواهر زادمم گرفته راضیه و سریع وزن کم کرده..و خیلی از بیماری ها هم با این سبک درمان می شه..مثل سرطان..دیابت..پسوریازیس و.....کانال سلامت شمس الشموس رو دنبال کنید داخل اون کانال هست..یا اگر خواستید بگید تو ایتا براتون وویس هاشو بفرستم...حدود ۲۰ وویس دو سه ساعته هست

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
کانال شمس الشموس تو چه پیام رسانی هست؟ و اسمش همینه؟ اگه میشه لینک کانال میفرستی عزیزم

ایتاست گلم...اومدم لینکشو بذارم برات می که مجوز ندارید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه نداره...وویس هست گوش می دی خودت یاد می گیری تغذیتو اصلاح کنی

چ جوری هست میشه بگی من ایتا ندارم.

لطفا🩵

آقایون  ب من درخواست بدید ببینم شرفتومیبرم ب نی نی یارم اطلاع میدم🤬

چ جوری هست میشه بگی من ایتا ندارم.لطفا🩵

منم همشو گوش ندادم..ولی اولش نون و برنج و کربوهیدراتو حذف می کنی یا یکباره یا تدریجی..غذات بیشتر باید پروتیین باشه..بعضی چیزا رو مثل بامیه منع مصرف داره..چربی غذات هم زیاد باشه..سبزیجاتم حتما مصرف کنی..کاهو و سبزی های قرمز بهتره مصرف نشه..بعد از یک تا سه ماه که بدنت اوکی شد می تونی برنج مصرف کنی ولی سالم..مثلا برنج قهوه ای..نون سبوسدار..

و قبل از غذات هم کمی اب نمک بخور..در حدی شورش،کن که اذیت نشی..ایتا نصب کن این وویس ها رو گوش بده بعد پاک کن..ارزشش رو داره

منم همشو گوش ندادم..ولی اولش نون و برنج و کربوهیدراتو حذف می کنی یا یکباره یا تدریجی..غذات بیشتر بای ...

ممنونم عزیزدلم خیر ببینی🩵

آقایون  ب من درخواست بدید ببینم شرفتومیبرم ب نی نی یارم اطلاع میدم🤬