2777
2789
عنوان

اونایی که پارتنر دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 35 پست
اره گفتم ولی نگاه کن اون حتی دستش به منم نخورده اینا رو میگه ولی همش حرفه خب😅

به عنوان یه خواهرت بهت میگم عزیزم 

اگه حرفه فقط 

میتونه عملیم بشه هیچوقت خونش نرو 

حتی اگه گفت اکه نیای کات میکنم 

هیچوقت نزار بازیچه شی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من یه چیزایی میگه هعی میگه حواست به اونجا باشه ها خیلی مراقبش باش یا میگه بوس بهش منم میپیچیونم ج ...

سلام. اصلا چرا باید به این روابط ضد شرع خودتون رو آلوده کنین؟ رابطه با نامحرم گناهه. در گناه خیری نیست. ان شاءالله دل و نفس تون رو مهار کنید.

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

سلام. اصلا چرا باید به این روابط ضد شرع خودتون رو آلوده کنین؟ رابطه با نامحرم گناهه. در گناه خیری نی ...

خدایی من کاری نکردم که فقط باهم حرف می‌زنیم نمیزارم تا صیغه نخوندیم بهم دست بزنه

خدایی من کاری نکردم که فقط باهم حرف می‌زنیم نمیزارم تا صیغه نخوندیم بهم دست بزنه

حرف باید ضرورت داشته باشه و پیرو هوس نباشه. مثلا حرف مفید برای ازدواج و شناخت نه لاس زدن. هم لمس و بغل گناهه با نامحرم هم حرف و نگاه 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

صیغه موقت چطور؟

صیغه موقت شرایط داره. برای دختر، اذن پدر باید باشه.

برای زن بیوه خودشون هم میتونن جاری کنن و اذن پدر دیگه لازم نیست.

مدت و مهریه هم توافقی هست

بله چشم بزرگوار

البته حرف من نیست، حرف شرع هست

دستور شرع