2777
2789
عنوان

هستید عکس نامزدمو بزارم بگیدچطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 12305 بازدید | 319 پست
احمق جااان یادت باشه فردا خودکشی کردی نیا مثل این احمق ها بشین گررریه بکنی از من گفتن بود

نه من هدفم یه همدم پایه بود ک مث رفیق باشه ک دارمش

پایه هم هست رفیقم هست

خودت قصد خودکشی داری چون هیچی ندار و بی عرضه ای جمع کن خودتو

..

احمق جااان یادت باشه فردا خودکشی کردی نیا مثل این احمق ها بشین گررریه بکنی از من گفتن بود

برو پسر جان پیش بینی الکی نکن

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من هدفم یه همدم پایه بود ک مث رفیق باشه ک دارمشپایه هم هست رفیقم هستخودت قصد خودکشی داری چون هیچی ...

روابطه تون اسی در چه حده؟

از اینستا پیگیر شد و اینا ایدی تل داد بعد شماره بعد عکس بعد تصویری بعد عاشقانه سیزدهمم میخواد بیاد ب ...

عکس خودت هست؟ببینیم بهم میایین یا نه؟

بزار بزار

کاربریم جدیده تا یه مدت پستای عادی هم نی نی یار باید تایید کنه😒گذاشتم عزیزم ببینم کی میاد

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

استارتر اگر میشه یا تاپیک رو بی زحمت پاک کن یا نی نی یار رو تگ کن پاک کنه،گند زده شده تو سایت

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

کاربریم جدیده کلا دیر میاد پستام🙁منم میذارممم خداکنه زود بیاد🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 ...

niniyar@

لطفا پاک کنید،چه وضع سایته آخه بعد یک ساعت آپلود شده 

کاربریم جدیده کلا دیر میاد پستام🙁منم میذارممم خداکنه زود بیاد🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 ...

@niniyar‍ لطف کنید پست رو پاک کنید عکسشون مونده

ممنون

میشه برای رسیدن به آرزو و حاجت دیرینم دعا کنی خیلی محتاجم به دعا خیلی ...🕯🕯🕯نمیدانم شاید تا ابد به یادت ماندم 🌻🌱

تا حالا عکس چندین  پارتنر را گذاشتی.اگه دنبال ازدواج نیست و وقت هدر میدی لزومی نداره عکسشو بزاری. حالا ما بگیم خوب‌. شوهرت که نیست چند ماه دیگه رفت میخوای یه عکس دیگه بفرستی اونم قطعا دوست نداره عکسش پخش بشه

@niniyar‍ لطف کنید پست رو پاک کنید عکسشون موندهممنون

ممنون از لطفت مهربون🤗

تا حالا عکس چندین پارتنر را گذاشتی.اگه دنبال ازدواج نیست و وقت هدر میدی لزومی نداره عکسشو بزاری. حا ...

خودمم دنبال ازدواج نیستم چ گیری دادیدا عکسو ببینید بریذ کم فضولی کنید

..