2777
2789

ني ني يار هاي عزيز ميشه توضيح بديد چرا تاپيك هاي مربوط به ازار جنسي كودكان رو تعطيل مي كنيد؟؟؟آيا مخالفتي با بيان تجربيات تلخ بقيه داريد يا  مثلا دوست نداريد بقيه آگاهي پيدا كنن و مراقب بچه هاشون باشن؟ برام جالبه چرا اين تاپيك ها تعطيل ميشن؟؟

شما میتونی تاپیک مادرشوهر بزنی فقط😊

بازدیدش هم بالاست به نفع سایته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل تاپیک پست های مورد دار زیاد بود تاپیک هم با گزارش بسته شد میتونین در موردش صحبت کنید اما بعضی پست ها راهکار تعرض جنسی نشون میداد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

عین من .. اصلا نمیدونستم همچین چیزایی هس . میدونستم ولی فک نمیکردم ب این شدت و زیادی باشه . چشمو گوشم باز شد مواظب بچم باشم همیشه 

تیکر تولد دوسالگی عشقم دخملم . بسلامتی همه نی نی ها صلوات 
داخل تاپیک پست های مورد دار زیاد بود تاپیک هم با گزارش بسته شد میتونین در موردش صحبت کنید اما بعضی پ ...

اره اینو موافقم واقعا .. بعضیا ادم نیستن که یاد میگیرن چیکار کنن 

تیکر تولد دوسالگی عشقم دخملم . بسلامتی همه نی نی ها صلوات 
داخل تاپیک پست های مورد دار زیاد بود تاپیک هم با گزارش بسته شد میتونین در موردش صحبت کنید اما بعضی پ ...

نی نی یار تاپیک اخرمو حذف کن خواهش میکنم لینک بلد نیستم بدم حالاحتماباید تاپیک بزنم ک حذف کنی حذفش کن دیگه 

همسرم از همسری از همه سری😍دوست دارم 
نميشه يه پست تنها رو حذف كرد؟؟

فقط یه پست نبود بدون راهکار یاد دادن درموردش صحبت کنید هیچ موردی هم نداره

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت