2777
2789
عنوان

خانومای زبل بیان لطفا

89 بازدید | 11 پست

خونوادم تازه از کربلا اومدن

بنظرتون مادرم باید مادرشوهرم اینارو دعوت کنه؟؟

یا همینجوری سوغاتی و بدیم همسرم ببره خونشون...(ما تو عقدیم)

حقیقتن سختشه دعوت کنه

مادرشوهرم ایناهم از وقتی مادرم اینا اومدن زنگ نزدن بهشون

یک هفته بیشتره

چه کنیم؟؟؟

خانومای زرنگ ک این چیزارو بلدید راهنمایی کنید ممنونم

اینم بگم رفتنی مادرم اینا  قصد داشتن زنگ بزن خداحافظی کنن ولی درگیر کارای قبل سفر بودن هنوزم نرفته بودن که اونا زنگ زدن...

حالا مادرم اصرار که نه شاید چون قبل سفر زنگ زده الان نمیزنه بزار خودم بهش زنگ بزنم...

اینم بگم مادرشوهرم انقد خوب این چیزارو بلده

کسی اگ براش مهم بود کل خونوادش و اسیر میکرد باید بریم خونشون...ولی با خونواده من اینجوری کرد ناراحتم...

حالا چه رفتاری صحیحه جلوش؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب به نظر من قبل سفر مادرتون باید باهاشون تماس میگرفت نه اونا زنگ بزنن مطمئن باش اگه مادر شوهرت آدم ...

خب امون میداد هنوز نرفته بودن که

بگم مادرم تو راه بود اونا زنگ زدن 

هنوز خونمون بودن یکی دو روز قبل رفتنشون بود...

اخه دقیقا الان یک ماه بیشتره خونمونو عوض کردیم

هزارتا جا رفته اینجا اما نیومده...

ولیمه بعد از سفر رو دادین؟ اگه دادین که نمیخواد دعوت کنین اگه ندادین باید دعوت کنین و سوغاتی رو بدین

ولیمه بعد سفر چیه؟

ما فامیلامون اینجا نیستن

کلا اینجا فقط خونواده شوهرم هستن

دوستان همینجا بهم گفتن اونا باید زنگ بزنن که میخوان بیان دیدن پدر و مادرم و ماهم به صرف شام دعوت کنیم و سوغاتی بدیم...

خب امون میداد هنوز نرفته بودن کهبگم مادرم تو راه بود اونا زنگ زدن هنوز خونمون بودن یکی دو روز قبل رف ...

چی بگم والا فقط نزار بخاطر چیزای الکی کدورت پیش بیاد سعی کن هر چی که به صلاح زندگی خودته همون کار رو بکنی یه جاهایی واقعن لازمه کوتاه بیای

چی بگم والا فقط نزار بخاطر چیزای الکی کدورت پیش بیاد سعی کن هر چی که به صلاح زندگی خودته همون کار رو ...

میدونی ما اینجا تکیم

فامیلامون شهرستانن و دورمون خیلی خلوته

حس میکنم مادرشوهرم از این قضیه سواستفاده میکنه

و گر نه هزاربار تو این یکی دوهفته خونه اینو اون رفته

ب من ربطی نداره منظورم اینه مشکلی از این بابت نداره

اما با خودش میگ ولش کن بابا اینام ک اینجا کسی و ندارن منم برم ک چی

و این ک حس میکنم ب خونوادم بی احترامی شده خیلی ناراحتم میکنه

میدونی ما اینجا تکیمفامیلامون شهرستانن و دورمون خیلی خلوتهحس میکنم مادرشوهرم از این قضیه سواستفاده م ...

عزیزم کاربر انی درست میگه ما هم کسی اطرافمون میره زیارت بعد که میاد خودش یا بچه هاش زنگ میزنن آشناها رو دعوت میکنن

شما که میگین کسی رو ندارین اونجا باید زنگ میزدن و دعوتشون میکردن

عزیزم کاربر انی درست میگه ما هم کسی اطرافمون میره زیارت بعد که میاد خودش یا بچه هاش زنگ میزنن آشناها ...

بخدا من همینجا تاپیک زدم

ما چون اولین بار بود بلد نبودیم 

همه تو اون تاپیک گفتن نه باید صبر کنید خودشون بگن میخان بیان دیدنشون😑🥲

بخدا من همینجا تاپیک زدمما چون اولین بار بود بلد نبودیم همه تو اون تاپیک گفتن نه باید صبر کنید خودشو ...

والا چی بگم من رسمی که اطرافمون هست رو گفتم اینجوره بازم تو تصمیم نگیر بزار مامانت تصمیم بگیره حداقل تجربه داره