mim7832 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 394 عنوان اعتماد به نفسم بخاطر ادما نابود شد 114 بازدید | 8 پست کاش چهرم قشنگ بود اونوقت کمتر مورد مسخره قرار میگرفتم خداجون عدالتتوم شکرت اینکه هر دفعه قلبم میشکنه بازم شکرت (: 1404/05/31 | 03:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
r84ha عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 2675 مگه عیبت چیه گلم مردم اینقدر گرفتاریم ک وقت نداریم کسی رو بد ببینیم قد بلند عامل بد بختی🥲
بانوی_فردا عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 2849 غلط کردن بابا .این ملت همه رو مسخره میکنن چون دلقکن تو چرا به خودت میگیری اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍
جدبحنبختیحد عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 7669 گور بابای ادما بدشم من تاحالا ادمیو ندیدم ک خودش خوشگل باشه بقیه رو مسخره کنه
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11830 هیچ چهره ای از دید همه ی آدما زیبا نیس ینی تو بیار عکس زیباترین فرد جهانو بزار باز یسریا میگن ن از دید من خوب نیس چون زیبایی سلیقه ایه و مطمئن باش توام از دید خیلیا زیبایی من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
r84ha عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 2675 هرکی مسخره میکنه از بی شعور بودنشه والا همه آدما مثل همیم دو چشم داریم دو ابرو و ی ماغ و دهن کسی شاخ نداره سرش ک خنده دار باشه اگه چیزی بگه احمق بودن خودشو بردا زیر سوال قد بلند عامل بد بختی🥲