2777
2789
عنوان

بیداربودن زیادنوزاد

99 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من نوزادم دوماهشه صبح ساعت شش ک چشاشوبازمیکنه یازده شب میبنده هرچی ام بردم دکترفایده نداشته میگن خوب میشه اخه مگه میشه نوزادبرای رشدبایدبخابه بخدانصف شب پامیشم واس ناهارفرداغذادرست میکنم همش میخادبغلش باشیم تامیزاریمش میریم گریه میکنه ک پیشم باشیدتنهام نزاریدنمیتونم بهیچ کاریم برسم اگ کسی نوزاداینطوری داشته درمان شده یاراه حل بگه لطفا💔😿😓😓😓😓حتادسشویی ام نمیزاره ادم بره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز 🌷
خیلی خوب متوجه نگرانی‌تون می‌شم؛ مراقبت از نوزادی که زیاد بیدار می‌مونه و فقط با بغل آروم می‌شه واقعاً سخت و خسته‌کننده است.

✅ چند نکته علمی و کاربردی درباره بیداری زیاد نوزاد دوماهه:

1. الگوی خواب در دو ماهگی
    • نوزادان در این سن معمولاً بین ۱۴ تا ۱۷ ساعت در شبانه‌روز می‌خوابند، اما خوابشون تکه‌تکه و نامنظم هست.
    • بعضی نوزادها واقعاً بیداری طولانی‌تری دارن، ولی به‌مرور با رشد سیستم عصبی، خواب منظم‌تر می‌شه.
  2. وابستگی به بغل و تماس نزدیک
    • طبیعی هست که نوزاد در این سن برای آرامش به تماس پوستی و بودن کنار مادر نیاز داشته باشه.
    • بغل کردن زیاد به نوزاد وابسته یا لوس بودن منجر نمی‌شه؛ بلکه باعث ایجاد امنیت روانی می‌شه.
  3. راهکارها برای کمک به خواب بهتر:
    • روتین شبانه: یک برنامه ثابت مثل حمام ولرم، ماساژ ملایم، چراغ کم‌نور و لالایی آرام.
    • قنداق سبک یا کیسه‌خواب نوزاد: باعث احساس امنیت می‌شه.
    • صدای سفید (white noise): مثل صدای سشوار یا اپلیکیشن‌های مخصوص، به خواب کمک می‌کنه.
    • محیط تاریک و آرام: حتی در طول روز پرده رو نیمه بکشید تا به تدریج فرق شب و روز رو یاد بگیره.
    • مکانی امن برای خواب (تخت یا گهواره): به مرور عادتش بدید که همیشه روی بدن شما نخوابه.
  4. بررسی پزشکی:
    • اگر نوزاد خیلی بی‌قرار، دائم گریه‌دار، یا خوابش کمتر از ۱۰ ساعت در شبانه‌روزه، بهتره پزشک رشد، گوارش (رفلاکس)، یا کمبود وزن رو هم بررسی کنه.

✋🏼 ولی مهم‌ترین نکته اینه که این مرحله موقتیه؛ اکثر نوزادها از ۳–۴ ماهگی به بعد شروع می‌کنن شب‌ها طولانی‌تر بخوابن.

•   لطفا به کانال یوتیوب من  doctorkoodakshoma  بپیوندید تا  مطالب روزانه علمی پزشکی کودکان را در کنار هم بررسی کنیم ...سپاسگزارم ★

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

دوست عزیز 🌷خیلی خوب متوجه نگرانی‌تون می‌شم؛ مراقبت از نوزادی که زیاد بیدار می‌مونه و فقط با بغل آرو ...

سلام مرسی 

فقط ساعت ده ونیم شب ک میشه میخابه تاشش صبح ولی دیگ صبح تاشبش بیداره یاچرت های خیلی کوتاه درحدده دقیقه داره ک زودمیپره بالادرضمن دکترهم بردم گفتن رفلااکس داره ودارودادن گفتندمعجزه نمیکنه کمی بهترمیشه ولی خیلی اذیتم بازم بهیچکاریک نمیتونم برسم تاپامیشم برم گریه میکنه ولی تاپیشششم خوبه

سلام مرسی فقط ساعت ده ونیم شب ک میشه میخابه تاشش صبح ولی دیگ صبح تاشبش بیداره یاچرت های خیلی کوتاه د ...

عزیزم، خیلی خوبه که بردیش دکتر و علت بی‌قراری رو مشخص کردن 🙏.
رفلاکس واقعاً یکی از شایع‌ترین دلایل بی‌خوابی و بغل‌خواهی نوزادهاست. همونطور که دکتر گفته، دارو معمولاً فقط بخشی از علائم رو کم می‌کنه و معجزه نمی‌کنه، ولی چندتا کار کوچیک هم می‌تونه کمک کنه:

🔹 بعد از هر بار شیر دادن، حدود ۲۰–۳۰ دقیقه بچه رو روی شونه نگه دار تا آروغ بزنه و شیر برنگرده.
🔹 موقع خوابیدن، زیر تشک نوزاد یه شیب ملایم ایجاد کن (خیلی کم، حدود ۳۰ درجه) تا سرش کمی بالاتر از بدنش باشه.
🔹 حجم شیر رو کمتر ولی دفعات تغذیه رو بیشتر کن؛ این باعث می‌شه معده خیلی پر نشه و رفلاکس کمتر بشه.
🔹 وقتی بی‌قراره و بغل می‌خواد، می‌تونی از آغوشی یا گهواره سبک کمک بگیری تا هم نزدیکت باشه هم دستت آزاد بشه.

✋🏻 می‌دونم خیلی خسته‌ای، اما مطمئن باش این دوره موقتیه و با بزرگ‌تر شدن بچه و تکامل معده و سیستم عصبی، رفلاکس و بی‌خوابی‌ها خیلی بهتر می‌شن. 🌷

•   لطفا به کانال یوتیوب من  doctorkoodakshoma  بپیوندید تا  مطالب روزانه علمی پزشکی کودکان را در کنار هم بررسی کنیم ...سپاسگزارم ★

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1