2777
2789
عنوان

بهتون پیشنهاد میکنم نماز شب بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا الان داشتم با خودم میگفتم خدایا من حال خوندن نماز صبح ندارم خدا کنه خوابم ببره

می‌فهمم، سخته مخصوصاً وقتی خسته‌ای یا خوابت میاد. ولی می ارزه ب حالش

نماز شب به نظرم معجزه خداست حس ارامش و نزدیکی به خدا رو ادم داره اینکه خدا جلوی روت نشسته و داره نگات میکنه من هر چی دارم تو زندگیم از نماز شب دارم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

همشو کامل؟یا فقط دو رکعت

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
همشو کامل؟یا فقط دو رکعت

بیشتر شب ها کامل. بعضی شبا که به هردلیلی فرصت نمیشه ۳رکعت میخونم. تموم سعی رو میکنم که حتی اگه نتونستم اون شب باز یه رکعت آخر رو حتما بخونم

بیشتر شب ها کامل. بعضی شبا که به هردلیلی فرصت نمیشه ۳رکعت میخونم. تموم سعی رو میکنم که حتی اگه نتونس ...

قبول باشه انشالله

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
واقعا آرامش داره❤️امکانش هست چندتا از اونارو بگید

بله شفای دوستم که دکتر جوابش کرده بود تاپیک هم زدم همین جا دوران کرونا بود شفای یکی از نزدیکانم که با شوک دوباره به زندگی برگشت دکتر نا امید بود و ریسک عملش 90به 10 بود به صورتی که هیچ دکتری عملش نمی کرد یه دکتر که خیلی معروفه اتفاقی به اون بیمارستان سر زده بود و مسئولیت عملش رو گردن گرفت و خداروشکر حالش کامل خوب شد  و هزاران اتفاق های دیگه که نمیشه گفت 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
می‌فهمم، سخته مخصوصاً وقتی خسته‌ای یا خوابت میاد. ولی می ارزه ب حالش

گلم اگه مقدور بود لطفا برام دعا کن

اسم آرزو هست اسم مامانم لیلا و داداشم علیرضا

لطفا 

از خدا برامون عمرطولانی با سلامتی بخواه. 

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️

بله شفای دوستم که دکتر جوابش کرده بود تاپیک هم زدم همین جا دوران کرونا بود شفای یکی از نزدیکانم که ب ...

گلم 

میشه اگه برات مقدور بود.

برا ما هم دعا کنی؟ چن روزه شیطان رفته تو جلدم...یعنی ی اداهایی در میاره که دیونه شدم...

همش چرت و پرت میاره ذهنم

اسم آرزو هست و اسم مامانم لیلا و برادرم علیرضا 

میشه لطفا سرنماز از خدا براهر ۳مون عمرطولانی همراه با سلامتی بخوای؟

من خیلی به مامانم بد کردم خدا فرصت جبران بده.

دلم میخواد باهم بریم مکه و بقیع

کربلا ‌ و سوریه و...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️