2777
2789
عنوان

بهتون پیشنهاد میکنم نماز شب بخونین

335 بازدید | 31 پست

اصلا سخت نیست. قبل از شروع فکر میکردم سخته و زیاده. ولی یه هفته س دارم میخونم. حال آدم واقعا تغییر میکنه خیلییی خوبه. یه حس خیال راحتی دارم و همه چیو از ته دلم به خدا سپردم و نگران نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه من میخوندم قبلا از ساعت ۲ شب شروع میکردم به نماز خوندن و دعا ذکر تا بعد اذان صبح.چقد حسش قشنگ بود.کلی نمازهای مختلف میخوندم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

میشه منو دعا کنی لطفا واسه اینکه دلم اروم بگیره و زندگیم و اموالم هز دست ادمای سمی دور بشه بچه های سالم و صالح داشته باشم زندگیم با همسرم عاشقانه و متعهدانه باشه و خانواده همسرم و فامیلا دست از زندگیم بردارن و بدارن 

خیلی خوبه من میخوندم قبلا از ساعت ۲ شب شروع میکردم به نماز خوندن و دعا ذکر تا بعد اذان صبح.چقد حسش ق ...

اره واقعا. از خدا میخوام تا وقتی که زنده ام کمکم کنه نمازامو دیگه ترک نکنم

الان دیگه نمیخونی؟

اره واقعا. از خدا میخوام تا وقتی که زنده ام کمکم کنه نمازامو دیگه ترک نکنمالان دیگه نمیخونی؟

نه

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢