2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

78 بازدید | 14 پست

چی ها نباید بخوریم چ خوبه برای تنبلی تخمدان 

کسی درمان کرده ؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم پنج ساله نه درمان نکردملبنیات قند مصنوعی شیرینی خوراکی های سرد باید حذف یا خیلی کم بشه

مرسی عزیزم شما بچه هم داری ؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
من دارم پنج ساله نه درمان نکردملبنیات قند مصنوعی شیرینی خوراکی های سرد باید حذف یا خیلی کم بشه

پنیر هم نباید براب صبحانه بخورم ؟

فست فود. نمک. نوشابه. قهوه. شیریجاتو شکر. ماکاذانی. بادمجون نخور که خودم خیلی کم رعایت میکنم. اگه تیرویید نداری انواع کلم مخصوصا کلم بروکلی و اوکادو میگن خوبه. ورزش وخواب ارامش مهمه. 

فست فود. نمک. نوشابه. قهوه. شیریجاتو شکر. ماکاذانی. بادمجون نخور که خودم خیلی کم رعایت میکنم. اگه تی ...

مرسی کم کاری تیروئید هم دارم 

چون سندرومه فکر می‌کنم درمان قطعی نداره نمی‌دونممن خودم دکتر زنان رفتم دارم دارو مصرف می‌کنم پریودام ...

پریود من خیلی نامنظم میگرن دارم دارو هورمونی اصلا نمی تونم بخورم دارو چی بهت داد؟

همیشه نخور خیلی کم مواد دیگه رو جایگزین کن اگر هم خوردی با مصلح طبع گرم بخور مثل گردو زیره عسل شیره ...

پس با گردو می خورم مرسی 

پریود من خیلی نامنظم میگرن دارم دارو هورمونی اصلا نمی تونم بخورم دارو چی بهت داد؟

بنظرم هیچی به اندازه دکتر کارساز نیست باهاش صحبت کن بگو میگرن داری

من خودم ۵/۶ یه بار پریود می‌شدم

الان قرص سیبل و مصرف می‌کنم سر ساعت هرشب

یک روز هم جا به جا نمی‌شه پریودم

البته اسپیداکتون هم روزی نصفه داده که من نخوردم باید بخورم