2777
2789
عنوان

من زیادی حساسم یا اون بیشعوره

164 بازدید | 8 پست

ی کلیپ دیدم اینستا دختره ب رلش گفته بود تخم مرغ شانسی پسره از سر کار خسته اومد نصفه شب خرید براش 

من بهش گفتم امشب نگفت وقتی برگشت میخره برام خواستم ببینم چی میگه گفتم دلم تخم مرغ شانسی خواس اصلا کلیپا اینستارو میبینم ازش عصبی میشم

ولی صبح ی کرم بود هر چقد گشتم پیدا نکردم تو لوازم ارایشیا گف اسمش بگو من بیارم نگفتم هرچقد گفت 

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حساسی سخت نگیر باباادم یوقتایی اعصاب اینکارارو نداره

هعی خواهر بقیه شانس دارن

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

واقعا دبیر جغرافیا هستی؟؟؟؟

نام کاربریمه دارم واسه کنکور میخونم انشاالله میشم

هعی خواهر بقیه شانس دارن

بخدا دیوونه ای که زندگی خودتو با فیلمای تو اینستا مقایسه میکنی!!!!

من دیشب تو اینستا چند تا فیلم از بلاگر های مختلف دیدم که مثلا بریم شوهرمونو امتحان کنیم ....مثلا آخرشبی ساندویچ دلم میخواد یا .....

شوهره هم میبینه دوربین روشن و درحال فیلم گرفته ، با دوتا قربون صدقه میره و براش میخره

خداشاهده اگه دوربین نبود ، عمرا شوهره عاشقانه بازی اش میگرفت.....

سر این مقایسه ها زندگیتو از دست نده لطفا

نام کاربریمه دارم واسه کنکور میخونم انشاالله میشم

آهااان 

راستش اول ترسیدم واقعا دبیر باشی و نگران دانش آموزانت شدم 😅 . آخه قاعدتا یه دبیر باید پخته تر از اینها عمل کنه 

انشاالله که به آرزوت می‌رسی و تا اون موقع حسااابی دنیات وسیع میشه و برای این چیزها خودت رو اذیت نمیکنی 🌹