2777
2789
عنوان

خیلییی گرسنه ام

148 بازدید | 12 پست

یک نیرو بسیار قوی من رو سوق میدهد به سمت یخچال 

از پایین آخرین کشو

انگور های بلوری قد کشیده باغ 

فقط 

چند قدم باهاشون فاصله دارم 

چهار قدم تا راه رو دو قدم تا در طلایی یخچال 

ولی 

ولی حال ندارم راه برم تا اونجا بعد تازه  بشورمش بعد تازه بخورمش 

حال جویدن هم ندارم ☹️

کاش دوستم اینجا بود گازش می‌گرفتم مجبورش میکردم برام انگور بیاره😭

اون بچه سُبُکی هست 

سُبُک/فرز چابک/

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

یاد غزه افتادم. یعنی الان چی کار میکنن؟

گشنه، حتی بچه هاشون پیششون گشنه باشن، خسته، 

" یا الله فتاح "

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام  !

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

تنبل😁

اون روز داشتم تو خیابون راه میرفتم 

فکر کردم کاش زمین به شکل ریلی از زیر پام رد میشد اینور دیگه مجبور نبودم راه برم ☹️😂

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

ای کاش کاری از دستم بر می امد برایت انجام دهم، یک ذره حالا بکش به هم برو انگور بخور😂😂

بخوابم بهتره 

این هوس از سرم میفته