2777
2789

بچه‌هام خیلی بی‌قراری می‌کردن دیگه بدون فکر رفتم خریدم الان حس می‌کنم اون پیش پرداختی که دادم ۱۳ میلیون رو رم کلاه گذاشت اصلاً حساب نکرد ولی خب بچه‌هام خیلی خوشحالن دیگه هم من نمی‌تونم ثابت کنم ارزش خودخوری داره ۱۳ تومن یا نه خیلی اعصابم خورده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه گرفتی نشین حساب کتاب کنقسطیا خیلی سود میگیرن

اگه همه همین باشه عب نداره میگم نکنه این‌پیش پرداخت رو‌کم نکرده آخه چند بار گفتم فاکتور پیچوند حالا چند روز دیگه میرم اکه نده میفهمم که کم نکرده 

به این چیزا فکر نکن اصلا ،پول میاد میره مهم دل بچه هاست که خوش شده و خودتم راحت شدی ،مهم همیناست دیگه 🤗😍

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

به این چیزا فکر نکن اصلا ،پول میاد میره مهم دل بچه هاست که خوش شده و خودتم راحت شدی ،مهم همیناست دیگ ...

اره منم ی همین فکر میکنم حالا یبار میرم ببینم فاکتور‌میده یا نه اگه بده که درسته اگه نده ۱۳ سرم کلاه رفته حالا اگه بتونم میگیرم اکه نتونمم نشده دیگه 

اره منم ی همین فکر میکنم حالا یبار میرم ببینم فاکتور‌میده یا نه اگه بده که درسته اگه نده ۱۳ سرم کلاه ...

اگه صلاح میدونی فراموش کن پیگیر نباش ولش کن. 

حالتو بکن بچه هات بازی میکنن تا سال دیگه ۱۳ تومن ارزشی نداره 

حالا خوبه قسطی داده

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

خیلی سود کشیده هاااا....برای کسی میخوام اسپلیت بخرم۴۰ و خرده ای هست ۴۸ تومنقسطشو خودم بدم .مغازه دار ...

اره اینم من حساب میکنم دوازده سود می‌گرفته ازم خوب بوده احتمالا یادش رفته سیزده میلیونی که کارت کشیدم رو کم کنه دیگه هم دیده نفهمیدم صداشو در نیاورده

اره اینم من حساب میکنم دوازده سود می‌گرفته ازم خوب بوده احتمالا یادش رفته سیزده میلیونی که کارت کشید ...

همیشه موقع معامله یه مرد با خودت ببر

که اینطوری سرت کلاه نره

میبینن طرف زنه ، زرنگ بازی درمیارن🙁🙁

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂