2777
2789

استرس دارم حسابی

سه شنبه انجام داده دیروز. رفت دکتر پانسمان درآورد قطره داد 

بعدش امروز بابام میگ تاره میبینم گاهی 

بعد میگ همچی پررنگ انگار

قطره هاشم میرزه اون درپوش هم در نیاوردیم دکتر گفت دو سه روژ؟باید باشه شما کی در اوردید؟

خیلی اذیت ذاره میشه دارم دیوونه میشم اخه اون یکی چشمش اب مروارید شدید تره اوت یکی کمتر بود همش کلافه س

میترسم چشاش چیزی شه ؟

این جور چیزا عادیه؟

چهارشنبه هفته دیگه وقت دکتر داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اب مروارید عمل سختی نیس اصلا نگران نباش وبخودت و پدرعزیزت استرس نده.مامان منم اب مروارید داشت عمل کرد یه چن روز تار میدید دستشو میگرفتیم این ور اون ور میبردیم.قطره هاشو بگین مرتب سرساعت بندازین قول میدم انقد خوب میشه که کیف میکنین از بیناییش .نگران نباااش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

مرسی عزیزم ممنونم ♥️

فدات شم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

نگران نباش اینطور که چند نفر بهت گفتن ان شاءالله خوب میشه منظورت از اب مروارید همون اب سیاهه نه؟؟

نمیدونم 

من اسمش میدونم اب مروارید عزیزم 

بابام میگ پررنگ میبینه انگار عادیه؟

نمیدونم من اسمش میدونم اب مروارید عزیزم بابام میگ پررنگ میبینه انگار عادیه؟

اخه دو تا بیماری هست یکیش اب سیاهه یکیش اب مروارید 

نگران نباش خوب میشه نزار نگرانیتو حس کنه