2777
2789

طرف باباش ساختمان سازی داره اما کار و این گرفته دست بیست و دو سالشه و پنج سال اختلاف سنی و ماشین بعضی وقتها kmcمیخره میفروشه mvmمیخره الان پژو داره و دانشگاه ازاد وکالت میخونه املاک هم دارن تالار دارن دادن اجاره یه گاوداری خیلی خیلی بزرگ داره که بری توش گم میشی باغ داره بعد شریک مونه ولی بابام بخاطر شراکت رفته ازش شاکی شده (اینم بگم مثلا بابام لوله کش اورده توالت فرنگی بزاره گفت اگر لوله کش بیاری از ساختمان پرتت میکنم پایین یا گفته بود لوله کش و پرت میکنم دقیق یادم نیست  در صورتی که برای طبقه پایین که برای ما نیست خودش با هزینه خودش لوله گذاشته حالا ما با هزینه خودمون میخواستیم بزاریم نزاشته یا مثلا کانال کشی کردیم کانالامونو کنده و پولشو نداده ) و این ادم حلال و حروم سرش نمیشه و باباش  پلیس اورده برامون 

یا بابام رفته در بنگاه شون توافق کنن باباش دعوا کرده با بابام (اینم بگم اوایل کار بابام خیلی عصبی بود بابام صحبت کردم که هرچقدر اروم باشی طرف مقابل بیشتر حرصش میگیره بعد دیگه بعد از صحبت مون بابام اروم شده)باباش با بچه های دیگش دعوا میکنه میگه جلومو نگیرید بعد بابام با ارانش میگه بچه ها تو دعوا نکن بیا با من دعوا کن بعد میگه میام میزنمت هااااا بابامم میگه بیا بزن 😏😉 بعد به بابام  میگه میکشمت دختراتو عروس میکنم یا میگه میام (ببخشید)خااا..یه هاتو میکشم 

باباش همه اینا رو گفته 

بعد باباش همون شب دعواشون  برامون پلیس میارن بعد خیلی داستان داشتیم خیلی بی احترامی به پدرم کرده منم بچه دومی و رو بابام حساس من خودم خیلی ازش بدم میومد ولی مامانم گفت اشتباه کردی ردش کردی 

به مامانم اصلا بی احترامی نکرده معمولا بی احترامی نمیکنه وقتی غصبی میشه تلفن رو قطع میکنه یا اگر حضوری باشه عذر خواهی میکنه و اون محل و ترک میکنه

یه دور شکایت کردیم اما قاضی ما رو فرستاد پیش بنگاهی که شریک شدیم بعد، قبل دادگاه برگشته به مامانم میگه من میام خواستگاری

اینم بگم وقتی برامون پلیس اوردن خودش یه دقیقه اومد کار داشت بعد رفت بعد وقتی مامانم بعد مدتی دیدش مامتنم گفت بابات به شوهرم بی احترامی کرده اونم به دوست پدرش گفته اره؟دوست پدرش گفت اره بعد فقط سرشو تکون داد باباش خیلی میزنش و قرص اعصاب میخوره باباش

البته این پلیس اوردنش برای چند وقت پیشه ما دو ساله که شریک شدیم 

حالا با این حرف مادرم دو دل شدم که ایا اشتباه کردم؟

تاپیک قبل زدم اما یه سری چیزا رو‌یادم رفته بود بگم اینبار کامل گفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا فکر میکنی بهش؟؟

کسی ک هنوز بله نگرفته انقدر شاخ و سونه میکشه بعد از بله ک معلوم نیس چیکار کنه

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

چه طولانی من از پسرای کم سن خوشم نمیاد همینجوریش تو 40 سالگی عقل ندارن

پسر کم سن خوبه عرضه هم داره اما خب چه کنم بی حرمتی کزده حرمت ها رو شکسته من خودم ازش خوشم نمیاد مامانم انقدر در گوشم گفت اشتباه کردی میگم نکنه اشتباه کردم؟

حالا یه بنده خدایی دختر خالمو میخواس بعد این منو دید فکر کنم برا پسر بزرگش نمی دونم این هی از من میپرسه چنددسالته هر سال به مامانم گفته دخترتو میدی مامانم گفته نه اون موقع ۱۵سالم بود منو تو ختم داییم دیده بود من(با یه من سیبیل)چون ۴۰ داییم رو رفتم تا۴۰ روز برنداشتم بعد منو دیده بود پسندیده بود حالا پسرش با دختر خالم دوست بود خانواده ها در جریان بودن اما دیگه نشد حالادوتا پسر داره طرف یکی۳۰یکی۲۴مامانم میگه برا بزرگه میخواسته بعد لوازم‌خانگی داشتن بعددپولدااااااار مثلا بابابزرگ پسرع فرش فروشی داره جد در جد بازاری بعد مامانم میگه به اونا نمیدم بابام میگه به این نمیدم(البته میگن هر چی خودت بگی)حالا طرف منو تو سن۱۴،۱۵سالگی خواستگار دارم اونم خوبش ولی مامانم مبگه اشتباه کردی انگار چند سالمه 

بعد حالا رابطه شون با خالم بهم خورد حالا نمی دونم تقصیر منه یا اونا خودشون نخواستن (پسر کوچیکه با دختر خالم بود)اونا ابنحورین هرکی و‌خودشون بخوان برا پسر میگیرن پسر بزرگع یکیو میخواسته اما نرفتن براش بگیرنش اونم گفته پس منم دبگه ازدواج نمیکنم

واقعا فکر میکنی بهش؟؟کسی ک هنوز بله نگرفته انقدر شاخ و سونه میکشه بعد از بله ک معلوم نیس چیکار کنه

بخدا من به مامانم میگم 

تازه من سنی ندارم 

دیگه الان هم بخوام نمی تونم بله بگم چون حرمت ها شکسته شده بابام میگه ادم های ترسناکی هستن ترسید سرم هوو بیارن سر لج و‌لجبازی

منم به مامانم میگم اگر منو میخواست به حرف بابا گوش میداد بابام هر چی گفت برعکسشو انجام داد بابام گفت کف پارکینگ و ببر بالا اورد پایین گفت دستشویی بنداز اینجا انداخت روبه روش

لا مصبت پول داشته باشی نابود هم باشی و هزارتا کار بد انحام بدی ممکنه دخترشونو بهت بدن چون پول داری خ ...

بخدا میگم خداروشکر بابامو دارم تازه بابام با این همه که بهش بی احترامب کرده میگه هر چی‌تو بگی حالا بابای من مریضه نصف سال تو بیمارستانه فقط هم دوتا دختر داره فکر کن ازدواج کردم بابامبیمارستانه میخوام برم بالاسرش وایسم کمکش کنم 

اون مبخواد با من دعوا کنه که نرو 

چرا چون بابابام لجه 

من یه تار گندیده شو به صدتاپسر نمیدم تازه انقدر بابام ماهههههه انقد خوبه همیشه طرفداری مو میکنه بهم زیر سن قانونی ماشبن میده تو بدترین شرایط مالی منو نوشت غیرانتفاعی با اینکه التماسش کردم برم دولتی اجازه نداد

همیشه میگه من تو‌رو به هرکسی نمیدم تو ماه منی انقدر بهم محبت مبکنه هرجا بخوام برم بهم پول مبده اجازه میده

میخواستم برم شما با مدرسه مامانم راضی نبود اما بهم پول داد برم و‌رفتم اما پام از دو‌جا در رفت و شکست چند روز اونجا بودیم روزاول پام شکست خواست بیاد دنبالم  شمال ماشینش لاستیکش پاره شده بود انقدر نگرانم بود بدون سرزنش ولی مامانم همش میگفت هی بت گفتم نروو

بخدا میگم خداروشکر بابامو دارم تازه بابام با این همه که بهش بی احترامب کرده میگه هر چی‌تو بگی حالا ب ...

خدا حفظش کنه پدرتو. انشالله سلامت باشه . خوبه قدر شناسی

درخواست دوستی دادم اسکرین بگیر جار بزن .و خودتو نفله کن بعدش