طرف باباش ساختمان سازی داره اما کار و این گرفته دست بیست و دو سالشه و پنج سال اختلاف سنی و ماشین بعضی وقتها kmcمیخره میفروشه mvmمیخره الان پژو داره و دانشگاه ازاد وکالت میخونه املاک هم دارن تالار دارن دادن اجاره یه گاوداری خیلی خیلی بزرگ داره که بری توش گم میشی باغ داره بعد شریک مونه ولی بابام بخاطر شراکت رفته ازش شاکی شده (اینم بگم مثلا بابام لوله کش اورده توالت فرنگی بزاره گفت اگر لوله کش بیاری از ساختمان پرتت میکنم پایین یا گفته بود لوله کش و پرت میکنم دقیق یادم نیست در صورتی که برای طبقه پایین که برای ما نیست خودش با هزینه خودش لوله گذاشته حالا ما با هزینه خودمون میخواستیم بزاریم نزاشته یا مثلا کانال کشی کردیم کانالامونو کنده و پولشو نداده ) و این ادم حلال و حروم سرش نمیشه و باباش پلیس اورده برامون
یا بابام رفته در بنگاه شون توافق کنن باباش دعوا کرده با بابام (اینم بگم اوایل کار بابام خیلی عصبی بود بابام صحبت کردم که هرچقدر اروم باشی طرف مقابل بیشتر حرصش میگیره بعد دیگه بعد از صحبت مون بابام اروم شده)باباش با بچه های دیگش دعوا میکنه میگه جلومو نگیرید بعد بابام با ارانش میگه بچه ها تو دعوا نکن بیا با من دعوا کن بعد میگه میام میزنمت هااااا بابامم میگه بیا بزن 😏😉 بعد به بابام میگه میکشمت دختراتو عروس میکنم یا میگه میام (ببخشید)خااا..یه هاتو میکشم
باباش همه اینا رو گفته
بعد باباش همون شب دعواشون برامون پلیس میارن بعد خیلی داستان داشتیم خیلی بی احترامی به پدرم کرده منم بچه دومی و رو بابام حساس من خودم خیلی ازش بدم میومد ولی مامانم گفت اشتباه کردی ردش کردی
به مامانم اصلا بی احترامی نکرده معمولا بی احترامی نمیکنه وقتی غصبی میشه تلفن رو قطع میکنه یا اگر حضوری باشه عذر خواهی میکنه و اون محل و ترک میکنه
یه دور شکایت کردیم اما قاضی ما رو فرستاد پیش بنگاهی که شریک شدیم بعد، قبل دادگاه برگشته به مامانم میگه من میام خواستگاری
اینم بگم وقتی برامون پلیس اوردن خودش یه دقیقه اومد کار داشت بعد رفت بعد وقتی مامانم بعد مدتی دیدش مامتنم گفت بابات به شوهرم بی احترامی کرده اونم به دوست پدرش گفته اره؟دوست پدرش گفت اره بعد فقط سرشو تکون داد باباش خیلی میزنش و قرص اعصاب میخوره باباش
البته این پلیس اوردنش برای چند وقت پیشه ما دو ساله که شریک شدیم
حالا با این حرف مادرم دو دل شدم که ایا اشتباه کردم؟
تاپیک قبل زدم اما یه سری چیزا رویادم رفته بود بگم اینبار کامل گفتم