خواب دیدم قشنگ سرجام بلند میشم خیلی واضح ولی اختیار داشتم قشنگ همه چی همونجوری بود که تو واقعیت بود خونه همونجوری بود از سرجام پاشدم با زانو درد و در حیاط و باز کردم خیلی طبیعی بود طوری که وقتی در باز کردم حس کردم بابام توی دنیای واقعی میبینه که یه در باز شده رفتم تو حیاط از حیاط رفتم بیرون رفتم تو کوچه دستم رو دوبار بالا پایین کردم پرواز کردم رفتم تو هوا شهر دقیقا عین شهر خودمون بود ولی یه چیزایی خیلی فرق میکرد بعضی ساختمونا و مدل خیابونا که اونم خودم تو ذهنم هی سعی میکردم شهر رو تغییر بدم مثلا ساختمونای کشورای مختلف گذاشتم وسط شهر بعد هی میرفتم خونه مردم و .... بعد دوباره این روند تکرار میشد حتی چشمانم باز میکردم تو دنیای واقعی چک میکردم فوری خوابم میبرد تا چشمم میبینم سعی میکردم از جام بلند شم بار دوم دیگه خیلی حس کردم دارم از جام بلند میشم و بابام میفهمه هی نشستم ولی از جام دوباره پاشدم و رفتم بعد که چشام باز کردم دیدم اینم خواب بود و من هیچ حرکتی نکردم! نمیدونم کیا فهمیدن ولی اختیارش دست خودم بود خیلی عجیب بود دوستدارم بازم ببینم راستی یه فرکانس خواب شفاف هم دیدم قبل خواب! نمیدونم شاید اثر قرصامه! وای مامانمم الان یه صدای عجیب و وحشتناکی داد داره خواب میبینه داره هی میگه راستش بگو پدسگ🤣 وحشت کردم خیلی صداش ترسناک شده عین تسخیر شده هاست