2777
2789

داییم چند ماهه طلاق گرفته ما هم قسط داریم کمتر رفت و آمد میکنیم 

بعد یهو گفت اگه پول ندارید طلاهاتو بفروش منو دعوت کن ، بعد طلاقم باید برام مهمونی می‌گرفتین😐چرت و پرت به مامانم گفت 

مامانمم طلا هاشو درآورد کلا ،ازون موقع همه زندایی های دیگه ام پرسیدن فروختی طلاهاتو؟مامانم گفت آره  رفتارشون باهامون صد درجه تغییر کرده و همش شومیز کوتاه می‌پوشن النگو و دستبند هاشونو که طلاعه میدن بیرون 

دیگه بد رفتاری نمیکنن که مارو بالاتر از خودشون بدونن بیشتر کلاس میزار اینا عادیه؟

ببخشید باز درموردش تاپیک زدم واقعا مشغله فکریش شده دارم دیوونه میشم ، ما تاخالا به کسی حسودی نکردیم عادلانه نیست😔

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

بیخیال منم طلاهامو درآوردم بخاطر حسادت خانواده شوهر

پس ازین آدما هست 

بخدا حیفه داشته باشیم دربیاریم و استفاده نمیکنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس ازین آدما هست بخدا حیفه داشته باشیم دربیاریم و استفاده نمیکنیم

ی چیزی بگم شاخات دربیاد خواهرشوهرم ده سال طلاهاشو قائم کرده بود مث گداها زندگی می‌کرد الان خونه خریده باطلاهاش. خیلی سخته مخصوصا برای یک زن ک طلا داشته باشه ونشون نده. این ک از موذی بودنشه.

منم خیلی وقته طلا همراهم نمیکنمبراتون مهم نبا‌شه اصلااینجوری بیشتر میسوزند

اون که اره 

ولی به کلاس هایی میزارن انکار ما از پشت کوه اومدیم 

بخدا ماهم تفریح میکنیم کلاس مبرم و... دیگه نماییم بکنیم تو چشم مردم

ی چیزی بگم شاخات دربیاد خواهرشوهرم ده سال طلاهاشو قائم کرده بود مث گداها زندگی می‌کرد الان خونه خرید ...

راستش حق میدم بهش ، ماهم چند وقته لایک کردیم از دست این فامیلای مزخرف ، بخدا پنهان کاری بهتره برا فامیل 

من دانشگاه آزاد میرم خیلی ناراحتن همش بچه مهد کودکیش رو با من رقابت میده و میگه شهریه بچه من بیشتره🤦🏻‍♀️ولی خدا می‌دونه من از اول بهشون نگفتم آزاد میرم و شهریه میدم فقط گفتم قبول شدم دیگه خودشون هر دفعه می‌دیدن منو همه چیزو درمیاوردن

راستش حق میدم بهش ، ماهم چند وقته لایک کردیم از دست این فامیلای مزخرف ، بخدا پنهان کاری بهتره برا فا ...

ن حق نده چون اینهمه طلا داشته. صدتومن قرض نمیداد به کسی و همیشه ازما پول میگرفت

ن حق نده چون اینهمه طلا داشته. صدتومن قرض نمیداد به کسی و همیشه ازما پول میگرفت

آها 

دیگه فقیر نشون دادن خودشون خیلی بده😅